Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

Huawei P20 Pro yeni renkleriyle daha iddialı olacak!

Kısa süre önce EISA tarafından yılın en iyi akıllı telefonu seçilen Huawei P20 Pro, tanıtımı üzerinden aylar geçmesine ve Mate 20 serisinin ayak sesleri duyulmasına karşın gündemden düşmüyor. Mart ayında tanıtılan amiral gemi telefon üçlü arka kamerası, şık tasarımı ve güçlü donanımıyla birçok kullanıcının ilgisini çekmeyi başardı.

Huawei P20 Pro için yeni renkler geliyor

P20 Pro’yu farklı kılan detaylardan biri de geniş bir renk gamına sahip olup renk değiştiren alacakaranlık renk seçeneği. Telefonun halihazırda siyah, altın, mavi renkleri de mevcut, ancak Androit Authority sitesine göre iki yeni renk daha yolda. IFA 2018 etkinliğinde karşımıza çıkacak renk seçeneklerinde siyah ve sarı-pembe renkler ön planda olacak. Bu yeni renkler tutulan açıya göre renk değiştirecek ve alacakaranlık seçeneğinden çok daha geniş bir renk gamı sunacak.

Huawei P20 Pro
Huawei P20 Pro

Dünyanın üç arka kameraya sahip ilk telefonu olarak lanse edilen P20 Pro halihazırda ülkemize 4.500 TL seviyesinden satışa sunulmakta. Yeni renklerle birlikte telefona olan ilginin daha da artacağını söyleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu