Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriTecno MobileTeknoloji

Tecno Camon 30 Serisi LOEWE Design Edition Özel Sürümü Duyuruldu

Tecno Camon 30 serisi için geri dönüştürüşmüş kahve parçacıklarından yapılmış LOEWE Design Edition sürümünü duyurdu.

Tecno 27 Şubat’ta Camon 30 serisini duyurmuştu. Camon 30, Camon 30 Pro ve Camon 30 Premier adında üç farklı model duyuran firma, şimdi de Camon 30 serisi için LOEWE Design Edition özel sürümünü duyurdu. Geri dönüştürülen kahve parçacıklarından yapılmış yenilikçi bir arka kapağa sahip seri benzersiz tasarıma sahip.

Tecno, Camon 30 Serisi LOEWE Design Edition Sürümünü Piyasaya Sürdü

Çevre dostu tasarıma sahip LOEWE Design Edition, firmanın sürdürülebilirliğe olan bağlılığının bir sonucu olarak tasarlandı. Atık kahve parçacıklarından yapılan bu sürüm, 25’in üzerinde biyo bazlı malzeme kullanılarak USDA Biyo bazlı sertifikasyonu aldı. Atık kahve telvesinin kullanılması, geleneksel deriye kıyasla fosil yakıt tüketimini yaklaşık %49,6 oranında azaltıyor. Aynı zamanda karbondioksit emisyonunu %46,3 oranında düşürüyor. Her telefonun kapağında 0,8 gram atık kahve telvesi kullanıldı.

UV ışıklarına, sıcaklık ve neme dayanıklı bu arka kapak, organik solvent içermiyor ve üretilirken ilave su kullanılmadı. Tamamen güneş enerjisi kullanılarak üretildi. Ürünün küresel kahve kültürüyle uyumlu olduğunu belirten Tecno, cihazların diğer özelliklerinin tamamen aynı kaldığını vurguladı. Konuyla ilgili LOEWE Design Studio Tasarım ve Tasarım Yönetimi Direktörü Marco A. Mueller şunları ifade ediyor:

‘LOEWE Design Studio, birinci sınıf tüketici elektroniği tasarımında uzun bir mükemmellik geçmişine sahiptir. Yüksek kaliteli tasarıma ve yenilikçi teknolojiye odaklanmamız, TECNO’nun ileri görüşlü yaklaşımıyla mükemmel bir şekilde örtüşmektedir. Bu ortaklık, rekabetçi akıllı telefon pazarında öne çıkan ürünler yaratarak güçlü yönlerimizi birleştirmemize olanak tanıyor.’

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu