AndroidGüncel Teknoloji HaberleriMobil Uygulamalar

En İyi Duvar Kağıdı Uygulamaları

Akıllı telefonlarınızın klasik duvar kağıtlarından sıkıldıysanız bu listede bulunan duvar kağıdı uygulamaları sizin işinize yaraya bilir. İşte karşınızda Android için en iyi duvar kağıdı uygulamaları.

1-Backdrops

Popüler uygulamalardan biri olan Backdrops uygulaması bir çok duvar kağıdını bünyesinde barındırıyor ve sağa sola kaydırarak kullanıcılar tarafından en son eklenen resimleri görebilirsiniz. Pro sürümüde mevcut olan uygulamanın ücretsiz versiyonuda kullanıcıların hoşuna gidecek diye düşünüyoruz. Backdrops uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

2-Evolve Wallpapers

Evolve Wallpapers uygulaması en popüler duvar kağıdı uygulamalarından biridir. Uygulama her ne kadar 2017’den beri güncelleme almamış olasada içinde bulunan duvar kağıtlarının kategorilere ayrılıp derli toplu bir şekilde oluşu ve istenilen tarz duvar kağıtlarının hemen bulunması ise kullanıcıların en sevdiği özelliğidir. Evole Wallpapers uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

3-Galileo – Earth Wallpapers

Doğa ve manzara resimleri  ile bunlara ek olarak gezegenler ve dünya ile ilgili resimleri bulacağımız popüler duvar kağıdı uygulaması olan Galileo- Earth Wallpapers uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

4- Google Wallpapers

Popüler fotoğrafçılar tarafan çekilen resimleri  görmemize ve indirmemize olanak sağlayan uygulamanın en büyük özelliği kendine özel duvar kağıtlarını barındırması değilde çeşitli kaynaklardan toplanan duvar kağıtlarını bünyesinde barındırmasıdır. Google Wallpapers uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

5- Wallhub

Klasik duvar kağıdı uygulamalarının aksine Wallhup değişik duvar kağıtlarını bünyesinde bulunduruyor. Ücretsiz sürümüylede kullanıcıların hoşuna gidecek olan Wallhup uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu