Akıllı SaatAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple Watch Pro Fiyatı ile Yuh Dedirtecek

Apple’ın dayanıklılık konusunda dikkat çekecek olan Apple Watch Pro modelinin fiyatı ortaya çıkmaya başladı. 900 dolara saat satacaklar.

iPhone üreticisi Eylül ayında düzenleyeceği etkinlikte karşımıza iPhone 14 serisi ile çıkacak. Apple bu etkinlikte ayrıca yeni Apple Watch modellerini de sergileyecek. Apple’a yakınlığı ile bilinen Bloomberg’den Mark Gurman’a göre, dayanıklı olacak olan model Pro olarak adlandırılabilir. Yüzme ve doğa yürüyüşü için daha gelişmiş izleme yeteneklerinin, daha uzun pil ömrünün ve üst düzey, alüminyum olmayan metal bir bileşimden yapılmış daha hacimli, daha dayanıklı bir kasalı modelin Apple Watch Pro olarak isimlendirilmesi bekleniyor.

Apple’ın yeni Apple Watch SE ile birlikte bu ekstrem spor seçeneğine yer açmak için Edition versiyonunu rafa kaldırabileceği de söyleniyor. Mark Gurman, MacBook Pro, iPad Pro, iPhone Pro ve AirPods Pro’yu içeren profesyonel ürün yelpazesini genişletmek için Apple Watch’un “Pro” olarak markalanacağını düşünüyor.

Apple Watch Pro
Apple Watch Pro’nun 900 dolar olacağı söyleniyor

Yakında çıkacak olan Apple Watch Pro; Apple Watch Series 7 ve Series 6 sürümlerinde olduğu gibi S8 çipine ek olarak yeni bir vücut ısısı sensörüne de sahip olacak. Ayrıca Mark Gurman, Apple’ın 17.000 dolarlık altın Apple Watch’tan paslanmaz çelik ve titanyum seçeneklerine geçişini hatırlattı ve bu Pro modelin 900 dolar olabileceğini belirtti.

Ayrıca yeni güncelleme ile birlikte Apple Watch modellerine düşük güç modunun da geleceği söyleniyor. Fiyat açısından 900 dolarlık saatte düşük güç modu bir zahmet olsun. Rakiplerinin 2 katına akıllı saat satacak olan Apple bakalım bu politikası ile başarılı olabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu