Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus Nord 2T Orta Segmentin Kralı Olacak

Dünyanın önde gelen mobil devlerinden OnePlus, Nord 2T için büyük hazırlıklara geçti. Telefon başka bir telefon aratmayacak. İşte detaylar.

Mobil devinin yaklaşan OnePlus Nord 2T modeli, Nord serisinin iddialı üyelerinden olacak. Güçlü özellikleri ile bütçe segmente soluk getirmesi beklenen cihaz için güvenilir kaynaklardan önemli bilgiler geldi. Gelin tüm detaylara göz atalım.

OnePlus Nord 2T İçin Sular Kaynıyor

Telefonun ön kısmından başlarsak karşımıza 6.43 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlükte AMOLED panel çıkıyor. Cihazın bugün gündeme sunulan görüntüsüne bakarsak sol kısma yerleştirilmiş delikli bir kamera ve özgün bir kamera paneli tasarımı görüyoruz.

MediaTek’in yeni fiyat/performans yonga setlerinden olan Dimensity 1300 modeli, 12GB LPDDR4X RAM ve 256GB’a kadar UFS 3.1 dahili depolama ile eşleştirilecek. Böylece akıllı telefonun oyun ve günlük kullanım gibi esnalarda yüksek performans sunacağını anlıyoruz.

OnePlus Nord 2T

Optik kısımda ise OIS destekli 50 Megapiksel Sony IMX766 birincil sensör, 8 Megapiksel ultra geniş Sony IMX355 lens ve 2 Megapiksel monokrom lens ile karşılaşıyoruz. Önde ise 32 Megapiksel gücünde Sony IMX 709 selfie lensi gözlerimize parlıyor.

Kutudan 80W hızlı şarj destekli 4.500 mAh pil ile çıkması beklenen telefon, Android 12 üzerinde işlem yapacak. Bu ay tanıtılması beklenen akıllı telefonun zengin özelliklerine rağmen uygun fiyat skalası ile çıkış yapacağı görüşlerde yer alıyor. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu