Güncel Teknoloji HaberleriOyun Konsolu

Taşınabilir Oyun Konsolu Pazarına MSI’da Katılıyor: Ortam Şenleniyor!

Tayvanlı elektronik devi MSI, CES 2024 elektronik fuarında 'Dragon' temalı taşınabilir oyun konsolu ile bu pazara giriş yapacak.

Dünyanın önde gelen elektronik şirketlerinden olan MSI, resmi Instagram üzerinde bir teaser yayınladı. Bu paylaşımda ‘Yepyeni bir MSI ejderha türü geliyor. Kendine gel ve bizi izlemeye devam et.’ açıklamasında bulunan firma, CES 2024 fuarında taşınabilir oyun konsoluna giriş yapma planlarını açıkladı. Kısa süren bu video ile birkaç ipucu elde edildi. Cihaz ASUS ROG Ally ve Steam Deck OLED’e benzeyen tasarımı gösteren ön tasarıma sahip olacağı görüldü.

MSI, Teaser’de Yeni Oyun Konsolu İçin Soğutma Yeteneklerine Öncelik Verdi

Teaser’de cihazın egzoz delikleri ile soğutma yeteneğinin iyi olduğuna değinildi. “True Gaming” yazan bir etiket yer alıyor ve ürünün arkasında bu ikili siyah/kırmızı tonlu örgü ızgaraların çoğu görülüyor. RGB LED aydınlatmayla da gelebilen büyük bir MSI “Dragon” logosu da görülebiliyor.

Cihazla ilgili başka hiçbir detay bulunmuyor. İşlemcisi, ekranı, bataryası gibi özelliklere anca CES 2024 fuarında tanıklık edecez. Ayrıca CES 2024 fuarının 9 Ocak tarihinde yapılacağını da hatırlatalım.

MSI oyun konsolu
MSI oyun konsolu
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu