Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobil UygulamalarMobirollerSamsung

Samsung Galaxy S22 Serisi İçin Dev Güncelleme!

Samsung Galaxy S22 için alışılmışın dışında oldukça büyük bir güncelleme yayınlandı. Güncelleme kapsamında kamer iyileştirmeleri mevcut.

Samsung Galaxy S22 serisi için alışılmışın dışında bir aylık güncelleme yayınlandı. Galaxy S22 ailesi için yayınlanan haziran ayı güncellemesi 1.7 GB büyüklüğünde. Bu devasa boyuttaki aylık güncellemenin tümünün güvenlik düzeltmelerinden oluşması pek mümkün görünmüyor. Güncelleme değişiklik günlüğüne bakıldığında burada sadece olağan hata düzeltmeleri ve sistem iyileştirmelerinden söz ediliyor. Ancak Samsung forumlarındaki bir topluluk moderatörü, Haziran 2022 güncellemesinde çok daha fazla gelişmenin olduğunu ortaya çıkardı. En çok da kamera iyileştirmeleri dikkat çekiyor.

Samsung Galaxy S22 Serisi İçin Kamera Güncellemesi

Galaxy S22 serisi için yayınlanan güncellemeyle birlikte telefonların artık daha doğal netlikte fotoğraf çekecek. Doğal görünümle birlikte fotoğrafın sonradan işlenmesiyle ortaya çıkan keskinlik de böylece düzeltilmiş oldu.

Galaxy S22 serisi Türkiye

Güncelleme ile birlikte kontrast iyileştirmeleri, portre modu, hayvanları fotoğraflarken daha doğal renklerin görünümü gibi iyileştirmeler de mevcut. Samsung ayrıca en çok beğenilen kamera modlarından Tek Çekim modunda, çekim yapıldıktan sonra telefonun görüntüyü durdurmasına neden olan bir hatayı düzelttiğini açıkladı. Bu, Galaxy S22 serisindeki en önemli kamera hatalarından biri olarak gösteriliyordu.

Galaxy S22 serisi için henüz dağıtıma sunulan bu güncellemeyi dilerseniz Ayarlar menüsünden sorgulatabilirsiniz. Güncelleme, Avrupa’da yaygın şekilde kullanıma sunulmuş durumda. Öte yandan güncellemenin boyutu göz önüne alındığında indirme işlemi için Wi-Fi bağlantısını kullanmanızı öneriyoruz.

 

Samsung Galaxy S23 Ultra, 200MP Kamerasıyla Mükemmel Görünüyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu