Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S24, S23 ve Z Fold 5’e 120 fps PUBG Desteği Geldi

PUBG tutkınlarını heyecanlandıran gelişme! Samsung, Galaxy S24, S23 ve Z Fold 5'e PUBG 120 fps desteği sunuyor.

Akıllı telefon GPU‘ları son birkaç yılda inanılmaz derecede güçlü hale geldi, ancak mobil oyunlar söz konusu olduğunda bu gücün büyük bir kısmının boşa gittiği gerçeği de ortada. Oyun geliştiricileri aynı zamanda yüksek yenileme hızına sahip ekranlar gibi özelliklerden de yararlanmıyor. Bugünlerde akıllı telefonlarda 120Hz ekranlar oldukça yaygın ancak bu kare hızında çalışmayı destekleyen çok az oyun var. Tüm zamanların en popüler mobil oyunlarından biri olan PUBG: Battlegrounds da bunlardan biri. Altı yıl önce Android ve iOS için çıktı ve bugüne kadar 90 fps kare hızıyla sınırlıydı. Ancak bu ay değişecek. Yeni bir amiral gemisi Samsung Galaxy telefonuna sahip olanlar da dahil olmak üzere pek çok PUBG oyuncusu, yakında 120 fps’de akıcı bir şekilde mücadele edebilecek. Marka; Galaxy S24, S23 ve Z Fold 5‘e PUBG 120 fps desteği sunuyor.

Galaxy S24, S23 ve Z Fold 5’e PUBG 120 fps Desteği Başlıyor

PUBG, 13 Mayıs’ta yani bugün 120 fps modu ekleyecek yeni bir güncelleme alacak ve Samsung, Galaxy S24 serisi, Galaxy S23 serisi ve Galaxy Z Fold 5‘in destek verecek cihazlar arasında yer alacağını doğruladı. Samsung ayrıca bu cihazların performansını optimize etmek için oyunun geliştiricisi Tencent ile birlikte çalıştığını söylüyor. Optimizasyonlar, Game Optimizasyon Hizmetinin (GOS) en son sürümüne ve Galaxy akıllı telefon ve tabletlerde yüklü olarak gelen Game Booster uygulamasına dahil edilecek.

PUBG grafik açısından zorlu bir oyundur, bu nedenle bu optimizasyonlar özellikle sıcaklıkları kontrol altında tutmak için kullanışlı olacaktır. Optimizasyonlar Galaxy S24, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 Ultra‘nın içindeki devasa buhar soğutma odalarıyla tamamlanacak, ancak bu cihazların 120 fps modunda çalışırken iyi performansı ne kadar süre koruyabileceğini bekleyip görmemiz gerekecek.

Ayrıca diğer amiral gemisi Galaxy telefonlarının PUBG’de 120 fps seçeneği için destek alıp almayacağı da zaman gösterecek . Samsung şimdilik konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Ancak bu destek eski üst modellere gelecek olsa bile biraz zaman alacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu