Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHTCMobiroller

HTC Wildfire telefon sızdı! Bu da tutmayacak HTC!

HTC Wildfire akıllı telefon serisi kısa süre önce bazı sertifika belgelerinde ortaya çıktı. Wildfire E ve Wildfire E Plus ismiyle çıkış yapacak akıllı telefonların şimdi de görüntüleri sızdırıldı.

Orta ve üst segmentte umduğunu bulamayan HTC, Wildfire serisini küllerinden doğurarak tekrar piyasaya sunmaya karar verdi. İyi de yaptı, ancak ortaya çıkan görüntüler telefonların görünümleri itibariyle farklılık oluşturmadığını hatta cezbedici hiçbir yanlarının olmadığını ortaya koyuyor.

HTC Wildfire telefonlar sızdırıldı

Wildfire E modeline baktığımızda HTC adına yenilikçi bir tasarım anlayışı olabilir, ancak yine de estetikten uzak. Su damlası şeklinde çentiğe rağmen alt ve üst çerçeveler kalın kalmaya devam etmiş görünüyor. Telefonun arka tarafında tek kamera yer alırken, yine bu bölümde parmak izi tarayıcısını görüyoruz.

 Wildfire E Plus modeline baktığımızda sanki geçmiş yıllara ait bir Nubia telefona bakıyor gibi hissettik. 18:9 ekrana rağmen çerçeveler bir hayli kalın görünüyor. Arkadaki çift kamera, parmak izi tarayıcısı ve genel metal (ya da polikarbon) görünüm çekicilikten epey uzak.

Telefonların başlıca özelliklerine gelince; Wildfire E modelinde dört çekirdekli Helio A22 işlemci, 5.99 inç büyüklüğünde HD + çözünürlüklü ekran, 2GB RAM, 32GB dahili depolama, 16 megapiksel arka kamera, 8 megapiksel ön kamera ve 3.000 mAh pil yer alacak.

Wildfire E Plus modelinde ise aynı işlemci, 6.08 inç HD + ekran, 13 megapiksel + 2 megapiksel çift arka kamera, 5 megapiksel ön kamera, 3GB RAM, 32GB dahili depolama ve 3.000 mAh pil kullanılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu