Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Reno 7 Pro Dünyaya Açılıyor, Türkiye’ye Gelir mi?

Geçtiğimiz ay Çin’de tanıtılan OPPO Reno 7 Pro yakında dünya genelinde satışa sunulacak. Telefonun Türkiye’ye gelip gelmeyeceği merak konusu.

OPPO, kasım ayının sonunda Çin’de OPPO Reno 7 serisini piyasaya sürdü. Daha önceki Reno serisi modellerde olduğu gibi telefonlar önce Çin’de satışa sunuldu; akabinde de küresel pazarda kullanıcılarla buluşacak. Reno 7 serisinin dünya geneline açılması yakında gerçekleşebilir, zira OPPO Reno 7 Pro Google Play Console’de listelenmiş durumda. Bu gelişme telefonun küresel duyuruya artık hazır olduğu anlamına geliyor.

Peki Reno 7 Pro Türkiye’de satışa sunulur mu? OPPO, son dönemde Reno serisinde Pro modelleri ne yazık ki Türkiye’ye getirmiyor. Temennimiz bu durumun Reno 7 Pro ile değişmesi. Konu hakkında gelişme yaşandığı takdirde sizlere aktaracağız. Şimdi Reno 7 Pro’nun başlıca özelliklerine göz atalım.

Yeni bir tasarım diline sahip olan Reno 7 Pro’da kamera etrafında yerleştirilen LED bildirim ışığı öne çıkan gelişmelerden biri. Telefonda 6.55 inç büyüklüğünde 2400 x 1080 çözünürlüğünde 90 Hz tazelemeli AMOLED ekran yer alıyor. MediaTek Dimensity 1200 işlemcisinden güç alan Reno 7 Pro’da 1/1.56″ Sony IMX766 ana sensörlü üçlü kamera bulunmakta. Diğer iki kamera 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel makro şeklinde. Ön bölümde ekran üzerine yerleştirilen kamera ise 32 megapiksel çözünürlüğünde ve gece çekim özelliğiyle öne çıkıyor.

Telefonun diğer özellikleri arasında çift stereo hoparlör, ekran altı parmak izi tarayıcısı, grafit levha + VC sıvı soğutma sistemi, X ekseni lineer motor, Android 11 tabanlı ColorOS 12, 4.500mAh pil ve 65W hızlı şarj yer alıyor. Telefon, Çin’de 580 $ başlangıç fiyatıyla satışa sunuldu. Reno 7 Pro’nun Avrupa fiyatının 600 €’dan aşağı olması beklenmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu