Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iOS 16 Yağ Gibi Akacak! iPhone’lar Coşacak!

Apple’ın Haziran ayındaki WWDC 22 etkinliğinde tanıtacağı iOS 16 güncellemesi hakkında sevindiren bilgiler gelmeye başladı.

Sızıntıları ile ünlü Jon Prosser, Apple’ın 6 Haziran’da Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı 2022’ye ev sahipliği yapabileceğini doğruladı. WWDC 22 etkinliğinde yeni yazılımlarını tanıtacak olan Apple’dan bu yıl beklentiler çok büyük. iOS 15 ile yenilik sunmayan Cupertinolu teknoloji devi asıl yeniliklerini iOS 16 güncellemesine saklamış gibi görünüyor. Ayrıca Apple, yeni bir tek çipli sistemin yanı sıra yeni bir Mac ailesi bilgisayarı da duyurabilir.

Kaynak, iOS 16’nın geliştirilmesinin istikrarlı bir şekilde ilerlediğini, Apple’ın herhangi bir sorunu olmadığını, bu nedenle bu yıl WWDC’de kesinlikle resmi olarak sunulacağını iddia ediyor. Bu yılki güncelleme, tüm sistemin önemli ölçüde daha hızlı hale gelmesiyle kullanıcı arayüzünde büyük değişikliklere sahip olacak. Bu sefer odak noktası, iOS ile çalışmanın rahatlığı olacak.

Daha önce iOS 16’nın Apple’ın InfoShack olarak adlandıracağı daha zengin özellikli etkileşimli bileşenlere sahip olacağı bildirilmişti. Bu bileşen seti ile kullanıcılar doğrudan masaüstünden iletişim bilgilerine erişebilir, ekran parlaklığını ayarlayabilir, el fenerini açabilir. Apple tarafından planlandığı gibi bu, çeşitli işlevleri başlatmak için gereken zamandan tasarruf sağlayacaktır.

iOS 16

Apple’ın tek yeniliğinin widget olmaması gerekiyor. Eğer sadece Widget’ımızı şöyle iyi yaptık böyle güzel derlerse büyük tepki çekerler. Apple’ın tasarımsal açıdan ve yenilik açısından büyük çaplı bir yenilik sunması gerekiyor ki iPhone sahiplerinin yüzünü güldürebilsin.

Bu güncelleme ile özellikle iPhone 13 Pro serisinin kamerası için iyileştirmelerin de yapılması bekleniyor. Yapay zeka özelliklerini ön plana çıkarması beklenen Apple, bakalım Apple A15 yonga setinin ve iPhone 13 Pro’nun tüm nimetlerinden yararlanabileceğimiz bir güncelleme sunacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu