Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknoloji

Redmi akıllı bileklik için çalışmalarına başladı!

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi, uygun fiyatlı akıllı bileklik üzerinde çalışıyor. Bakalım Redmi akıllı bileklik nasıl görünecek?

Çinli teknoloji devi Xiaomi, Mi Band serisi ile akıllı bileklik segmentinin lideri konumunda uzun süredir yer almayı başarmıştı. En son Mi Band 4 ile karşımıza çıkan firma, Android’in yanında iOS’e de sunduğu destek ile büyük beğeni toplamıştı. Şimdi ise Xiaomi’nin alt markası Redmi için bu alanda çalışmalara başladığı ortaya çıktı.

Redmi’nin fitness odaklı yeni bir giyilebilir ürün üzerinde çalıştığı hatta bunun için patent bile aldığı ortaya çıktı. Redmi’nin giyilebilir ürünü Xiaomi Mi Band’e benzeyecek diyorlar. Ancak alınan patent Redmi’nin akıllı bilekliğinin, Mi Band’den daha çok Garmin Vivosmart 3 ve FitBit’in saatlerine benzeyeceğini gösteriyor.

Bu akıllı bileklik yine 20 dolar bandında olacak. Fitness odaklı olacağı için spor aktiviteleri için çeşitli modları da barındıracak olan bu modelde kalp ritmi ölçme, adım sayma ve uyku izleme gibi özellikler yer alacak.

Redmi akıllı bileklik

Şimdilik sadece Android ile uyumlu olacağını düşündüğümüz akıllı bilekliğimiz için ayrı bir uygulama geliştirilmeyeceğini düşünüyoruz. Kullanıcılar Xiaomi’nin Mi Fit uygulaması üzerinden muhtemelen bu bilekliği telefonları ile eşleştirecek. Bluetooth 5.0 teknolojisine sahip olacak olan Redmi’nin akıllı bilekliğinin şarj konusunda Mi Band ayarında olması bekleniyor. Bildiğiniz gibi Mi Band ortalama bir kullanım ile tam dolu şarj ile 14 gün kullanım süresi sunuyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu