Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo Y31 Temel Özellikleriyle Google Play Console’da Görüldü

Bir süredir X60 serisi üzerine çalışmalar yapan Vivo, aynı zamanda Vivo Y31 modelini de piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Vivo’nun 2021 hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Bir yandan X60 amiral gemisi modelini piyasaya sürmeye hazırlanan şirket, diğer yandan da orta ve giriş seviyesi telefonlarının hazırlıklarını yapıyor. Bildiğiniz üzere son zamanlarda bazı sertifika siteleri, Vivo Y31 modeli hakkında bazı temel bilgileri ortaya çıkarmıştı. Şimdi ise Google Play Consol listesi de, yaklaşmakta olan Vivo Y31’in temel özelliklerini tekrardan açığa çıkarıyor. Dilerseniz gelin bu özelliklere biraz yakından göz atalım;

Daha önce birkaç sertifika sitesini ziyaret eden Vivo Y31, şimdi de aynı özellikler ile Google Play Console’da görülüyor. Bu telefon, şirketin uygun fiyatlı bir başka modeli olarak gelecek ve düşük özelliklere sahip olacak. Google Play Console listesine göre yeni Y31 modeli; Snapdragon 662 yonga setinden güç alacak ve 4GB RAM ile donatılacak. Buna ek olarak cihaz kutudan, Android 11 işletim sistemi ile çıkacak. Yani yazılım konusunda Y31’in şanslı olduğunu belirtmek isteriz.

V2036 model numarasını taşıyan bu telefon, 1080 x 2408 piksel çözünürlüğünde FHD ekran ile donatılacak. Ancak ekranın LCD mi yoksa farklı bir panel mi taşıyacağı şu an için belirsizliğini korumaya devam ediyor. Bunun dışında ise Y31’in hakkında başka bilgi yer almıyor. Lakin lansman öncesinde daha fazla sızıntısına denk geleceğimize umut ediyorum.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu