Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

MIUI 13 Güncellemesi Dünya Çapında Yeniden Başlıyor, İşte Güncelleme Alacak Modeller

MIUI 13 güncellemesi dünya çapında yeniden başlıyor. Xiaomi güncellemenin ikinci aşamasında yer alacak modellere açıklık getirdi.

Xiaomi MIUI 13 güncellemesi dünya çapında yeniden başlıyor. Çinli üretici, MIUI arayüzünün en son sürümünü şu sıralar birçok modeller buluşturmayı sürdürüyor. Güncelleme alacak modelleri bir sıra içerisinde açıklayan Xiaomi, resmi site aracılığıyla ikinci aşamaya geçildiğini duyurdu. Çin’de ikinci aşamaya daha önce geçilirken, sıra şimdi küresel çapta bekleyen milyonlarca Xiaomi ve Redmi kullanıcısına sıra geldi. Xiaomi’nin ikinci aşama için yayınladığı listede şu modeller yer alıyor:

MIUI 13 Güncellemesi Dünya Çapında Yeniden Başlıyor

  • Redmi 9, Redmi 9T, Redmi 9A, Redmi 9AT, Redmi 9C, Redmi 9C NFC, Redmi Note 9, Redmi Note 9S, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9T
  • Redmi Note 10 5G, Redmi Note 10S
  • Xiaomi Mi Note 10, Mi Note 10 Pro, Mi Note 10 Lite
  • Xiaomi Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Lite 5G
  • Xiaomi Mi 10T, Mi 10T Lite, Mi 10T Pro

Şirketten yapılan açıklamaya göre güncelleme ikinci ve üçüncü çeyrek içerisinde tamamlanmış olacak. Yani bazı kullanıcıların birkaç ay daha beklemesi muhtemel görünüyor. Yukarıdaki listeye bakıldığında nispeten daha eski modellerin yer aldığını görüyoruz. Xiaomi Mi Note 10 serisi bundan sonraki süreçte yeni bir güncelleme daha almayacak. Yine Redmi Note 9 serisi için de sürüm değişikliği gerektirecek bir Android güncellemesinin dağıtılması beklenmiyor.

Öte yandan Xiaomi listelenen telefonlar için güncelleme takviminin bölgeye ve ülkeye göre değişebileceğini belirtiyor.

Xiaomi Mi 10T ve Mi 10T Pro İçin MIUI 13 Güncellemesi Başladı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu