Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun HaberleriRazerTeknoloji

Razer Stream Controller ile Yayıncılar Coşacak

Razer, yayıncıların işini çok kolaylaştıracak olan Razer Stream Controller ile karşımıza çıktı. Tüm kısayollar bu cihazda!

Oyuncuların gözde isimlerinden olan Razer, yeni ürünleri ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Firma şimdi de özellikle yayıncıların işlerini çok kolaylaştıracak olan Razer Stream Controller ürününü tanıttı. Razer, yayıncılar ve içerik oluşturucular için hepsi bir arada bir konsol olduğunu söylüyor.

12 farklı dokunmatik düğmeye sahip olan bu ürüne yayıncılar diledikleri gibi kısayol atayabiliyor. Bu sayede yayın sırasında kısayollar ile yayını daha keyifli hale getirebiliyor. Aynı zamanda yayıncılar küçük ekranlar olduğu için düğmelerin görünümü özelleştirilebilir. Ayrıca arka ışık parlaklığını ayarlayabiliyor ve titreşim ile geri bildirimi alabiliyorsunuz.

Bu ürün, farklı kanallarda ses seviyesini ayarlamak için altı çok işlevli analog düğmenin yanı sıra ekranın altında sekiz ek programlanabilir düğme içeriyor. Uyumluluk açısından Razer, Razer Stream Controller’ın tüm popüler canlı akış yazılımıyla uyumlu olduğunu iddia ediyor.

Razer Stream Controller

Razer’ın yeni ürünü; yayın, editleme, tasarım ve genel sistem kontrolünün tüm alanlarında çalışan, son derece uyarlanabilir bir kullanıcı arayüzü sayesinde yayın, üretkenlik, fotoğraf ve video düzenleme için güçlü, kompakt ve özelleştirilebilen bir kontrol panel yapısında. İçerik oluşturucular, Razer Stream Controller ile bir sonraki yayınlarına seviye atlatabilir ve tüm yaratıcılıklarını açığa çıkarabiliyor.

Razer Stream Controller özellikleri

  • Arayüz: 12 Dokunsal Sustalı Tuş, 2 Yan LCD Ekran, 6 Dokunsal Analog Kadran, 8 Programlanabilir Düğme
  • Sistem gereksinimleri: macOS X 10.14 (ve üstü), Windows 10 sistemleri, Loupedeck yazılımı
  • Boyut: 151 x 101,5 x 30,2mm
  • Ağırlık: 210g (yalnızca Akış Denetleyicisi), Açılı Stand 216g (Çıkarılabilir stand dahil)
  • Bağlantı: 2 metrelik USB-A’dan USB-C’ye kablo
  • Kutu/Paket İçeriği: Razer Stream Controller, 2 metrelik USB-A’dan USB-C’ye kablo, Ayrılabilir Stand
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu