GenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Sonunda Reklamı Geldi… Huawei HiCar Smart Screen…

Otomobiller için akıllı ekran tasarlayan Huawei, HiCar Smart Screen adlı yeni ürününü tanıtmaya başladı. Ürünün ilk posteri yayımlandı.

Bugün erken saatlerde (28 Ekim 2020), Huawei araçlar için yeni bir akıllı ürünü resmi olarak duyurdu. Bir video teaser’ında şirket, otomobillerin içine yerleştirilecek akıllı bir ekranı açıkladı. Huawei HiCar Smart Screen ilgili pek fazla ayrıntı bilinmemekle birlikte, 30 Ekim 2020’de piyasaya sürüleceği resmi olarak onaylanmıştır. Akıllı ekran, şirketin girişiminin bir parçası olan Huawei HiCar alt markasıdır. Tanıtıma göre, araç içi akıllı ekran, açılır bir mekanizma içine yerleştirilmiş gibi görünen öne bakan bir kameraya sahip olacak.

Ayrıca, arka tarafta hoparlör ızgaralarının yanında gerekli tüm bileşenleri barındırırken, ön tarafın düz olan cihazın ekranı tarafından kapatılacağını gözlemleyebiliriz. Poster de şirketin arabada uygun şekilde sabitlemek için akıllı ekranlı bir stand sunacağını ortaya koydu. Dahası, yeni akıllı ekran HarmonyOS 2.0 (veya Çin’deki HongMengOS) tarafından desteklenecek ve muhtemelen çağrıları yanıtlayabilecek, kullanıcılar müzik dinleyebilecek ve hatta video ve film izleyebilecek.

Ne yazık ki, ekranın boyutu gibi daha ince ayrıntılar hala bilinmiyor ancak büyük olasılıkla bir tabletin boyutunda olacak ve aynı zamanda bir kontrol paneli işlevi görecek. Huawei, otomobil endüstrisine doğru genişlemeye hazırlanıyor ve yeni ürün, şirket için birçoklarının ilki olabilir. Bu nedenle, yakınlarda yapılacak olan lansman etkinliği ve daha fazla bilgi ilerleyen günlerde ortaya çıkacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu