Akıllı TelefonGoogleGüncel Teknoloji Haberleri

Google Pixel 9 Pro Fotoğrafları Sızdırıldı

Bir sonraki Pixel akıllı telefonun görüntüleri sızdırıldı. Google Pixel 9 Pro öncülüne göre önemli tasarım farklılıkları sunacak.

Google, bu yılın sonlarında Pixel 9 serisini piyasaya sürecek ve daha önceki raporlara göre göre seri üç cihaza sahip olacak: Google Pixel 9, daha güçlü ama kompakt Pixel 9 Pro ve daha büyük bir amiral gemisi olan Pixel 9 Pro XL.

Her üç cihazın da renderlarını gördük ve şimdi Pixel 9 Pro’nun gerçek hayattaki görüntüleri internette ortaya çıktı. Rozetked adlı bir Rus web sitesi tarafından paylaşılan görsellerin, Pixel 9 Pro’nun tasarımını ve bazı özelliklerini ortaya koyuyor.

Google Pixel 9 Pro Karşınızda!

İlk olarak fotoğraflarda telefonun kozmetik olarak biraz daha kötü göründüğünü ve arka kısmında gözle görülür çatlakların olduğunu söyleyebiliriz.

6,7 inç ekrana sahip iPhone 14 Pro Max ile karşılaştırıldığında Pixel daha küçük görünüyor ve bu da 6,1 inç ekrana sahip olabileceğini gösteriyor. Bu telefonun Pixel 9 Pro olduğunu gösteren en önemli kanıt ise arkadaki üçlü kamera birimi.

Standart Pixel 9, selefi gibi çift kamera kurulumuna sadık kalacakken iddialara göre Pixel 9 XL’in 6,7 inç ekranla eşleştirilmiş üçlü kamera kurulumuna sahip olduğu bildiriliyor.

Bununla birlikte, bir resim telefonun hızlı önyükleme modunda olduğunu, “caiman” kod adını ve bazı önemli özelliklerini gösterdiğini ortaya koyuyor. Bu ayrıntılar, bu kod adını Pixel 9 Pro ile ilişkilendiren önceki raporlarla uyumludur.

Sızdırılan bilgiler Pixel 9 Pro için büyük bir RAM yükseltmesi gerçekleşeceğini gösteriyor. Pixel 8 Pro’da maksimum 12 GB RAM yer alırken, 9 Pro 16 GB LPDDR5 RAM‘e sahip olacak. Ancak depolama alanı Pro bile olsa bu modelde 128GB ile başlayacak.

Daha fazla fotoğraf telefonun 360 derecelik bir görünümünü sağlamakta. Köşelari oval bir görünümde olan telefonun yan taraftaları ise düz görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu