Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Redmi Note 8’i şamar oğlanına çevirecek olan Vivo Y50 global pazara açılıyor!

Çin’in en büyük akıllı telefon üreticilerinden biri olan Vivo, iki ay önce tanıtılan cihazını global pazara getiriyor! Peki Vivo Y50 neler sunuyor?

Çin’in en büyük akıllı telefon üreticilerinden biri olan Vivo, orta segmentin en sevilen modellerinden Redmi Note 8‘e pazarı dar etmeye geliyor. Gerek ülkemizde gerekse dünyada büyük bir ilgiye maruz kalan Redmi Note 8’e yakın özellikleri ve bazı ekstralarıyla birlikte tanıtım tarihi açıklanan Y50, çok yakında birçok pazarın gözde orta segment cihazı olarak karşımıza çıkacak. Peki ne zaman, hangi donanım ile birlikte Android kullanıcılarının gönlünü fethedecek?

Vivo Y50

Yaklaşık iki ay önce Çin’de tanıtılan ve özellikleri ile birçok insanın dikkatini çeken Vivo Y50, çok yakında Hindistan ile birlikte diğer pazarlara da giriş yapacak. 6.53 inç 2340 × 1080 FHD + IPS LCD ekranıyla birlikte tanıtılan cihaz, ön tarafta delikli ekran yapısını bizlere sunacak. Bu delikli ekran yapısına entegre edilmiş kamera ise 16 megapiksel çözünürlükte ön kamera bulunacak. Arka tarafta ise dörtlü kamera kurulumunu karşımıza çıkaracak. Bu kameralar ise 13 megapiksel ana, 8 megapiksel 120 derece geniş açılı ikinci, 2 megapiksel makro çekim yapabilen üçüncü ve yine 2 megapiksel derinlik algısı sensörüne sahip olan dördüncü kamera olarak sıralanacak.

Vivo Y50

Snapdragon 665 yongasından güç alarak orta segmentte yeterli performans sergileyecek olan Vivo Y50, 8GB LPDDR4X RAM ve 128GB dahili depolama ile rakiplerinin önüne geçiyor. 256GB’a kadar hafıza kartı desteği ve 5.000 mAh kapasiteli büyük pil gücüyle de dikkat çeken cihaz, 15W hızlı şarj desteği ile birlikte son derece başarılı bir izlenim bırakıyor. Vivo Y50’yi satın almak isteyen kullanıcılar ise 240 dolarlık bir ödeme yapıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu