Akıllı TelefonAndroidBilgisayarGenelGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknoloji

Redmi Book Pro ve Airdots 3 Geliyor! Yürü Be Kim Tutar Seni

Redmi firması akıllı telefonlardan sonra Redmi Book Pro ile bilgisayar pazarına da el atmaya hazırlanıyor bakalım neler olacak…

Redmi K40 serisinin yanı sıra, Redmi’den başka ilginç ürünler de gelmeye başladı. Çinli şirket ayrıca Redmi AirDots 3 ve Redmi Book Pro‘yu da duyurdu. Redmi AirDots, firmanın popüler kablosuz kulaklıklarıdır. Oysa Book Pro, Çinli şirketin büyük ölçüde yüksek performanslı ucuz dizüstü bilgisayarlara odaklanan dizüstü bilgisayar serisidir. Redmi Book Pro 15 ve AirDots 3’ü aşağıda ayrıntılı olarak inceleyelim.

Book Pro 15, 15 inçlik 16:10 3.2K ekran ile geliyor. Bunun yanında, 90Hz‘lik bir yenileme hızı elde edebileceğiz. Cihazın öne çıkan özelliklerinden biri de işlemcisi. Book Pro 15, en yeni Intel 11. nesil Core H35 işlemci ile birlikte gelicek. Bunun dışında cihaz 70W bir batarya ile geliyor. Redmi, akıllı telefon odaklı marka olmasına rağmen dizüstü bilgisayarları da modern olacak. Bu dizüstü bilgisayar, Thunderbolt 4 ve Wi-Fi 6 desteği ile birlikte gelecek. Redmi, bu bilgisayarlarda alüminyum alaşımlı bir gövde kullanıyor. Diğer önemli özellikler arasında bir kamera, Xiao AI asistanı ve daha fazlası bulunacak. Dizüstü bilgisayarın çeşitli modelleri ve fiyatları var. Bağımsız bir ekrana sahip varyantlar da olacak. Fiyatlandırma ve çeşitler aşağıdaki gibidir.

  • i5 + 16GB RAM + 512GB depolama alanı + bağımsız ekran: ( 774 $)
  • i5 + 16GB RAM + 512GB depolama alanı + bağımsız ekran: ( 852 $)
  • i7 + 16GB RAM + 512GB depolama alanı + bağımsız ekran: ( 976 $)

Redmi Book Pro

REDMİ AİRDOTS 3

Redmi AirDots 3 de etkinlikte tanıtılan ürünlerden biri. Daha ucuz bir pazarı hedefleyen kablosuz bir Bluetooth kulaklıktır. Qualcomm 3040 tarafından desteklenmektedir ve Bluetooth 5.2, akıllı ses algılama ve dokunma işlemi gibi özelliklerle birlikte gelecek. Siri, Xiao AI ve Google Assistant gibi birçok asistanla uyumludur.

Renk seçenekleri pembe, mavi ve beyaz olacak. Redmi AirDots 3’ün fiyatı ( 31 $) olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu