Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 9 Pro Pil Performansıyla Hayal Kırıklığına Uğrattı

OnePlus 9 Pro pil incelemesi için DxOMark sitesinin konuğu oldu. Amiral gemisi telefon pil süresiyle hayal kırıklığı yarattı…

DxOMark sitesi uzmanları, OnePlus 9 Pro modelinin pil performansını masaya yatırdı. Henüz bu incelemeye gelmeden önce OnePlus 9 Pro’nun batarya performansından memnun kalan bir kullanıcı dahi görmediğimizi belirtelim. Hatta kendi yaptığımız incelemede bile pil kullanım süresinin tatmin edici olmadığından söz ettik.

DxOMark sitesinin yaptığı incelemede telefon ortalama 65 puan alıyor. Bu sonuç OnePlus 9 Pro’yu ultra premium cihazlar kategorisinde altıncı, DxOMark’ın genel amiral gemisi sıralamasında ise 44. yapabiliyor.

Yayınlanan rapora göre OnePlus 9 Pro günlük 2.5 saat kullanıldığında pil 61 saat dayanabilmekte. Ortalama kullanım modunda yani bu süre 4 saatte çıkarıldığında 43 saat, 7 saate çıkarıldığında ise 27 saat kullanılabilmekte.

OnePlus 9 Pro’da 65 watt kablolu ve 30 watt kablosuz hızlı şarj desteğine sahip 4.500 mAh büyüklüğünde pil yer alıyor. Sitenin yaptığı incelemeye göre telefonun pili 30 dakika içerisinde %93 dolum seviyesine ulaşıyor. İlginç bir şekilde %100’e ulaşması 53 dakika sürüyor. Kablosuz şarj kullanılarak ise telefonun pili 30 dakikada %53 seviyesine, 60 dakikada %100 doluma ulaşıyor.

DxOMark telefonun kablosuz ve kablolu şarj hızlarını överken, telefonun 4G’ye bağlanıldığında oyun oynarken ve müzik akışı servislerini kullanırken aşırı güç tüketimi yaptığını bildiriliyor. Sonuç olarak OnePlus 9 Pro vasat bir batarya performansı ortaya koyuyor.

Son olarak; OnePlus 9 Pro bir süreden beridir ülkemizde satışa sunulmakta. Telefonun 12GB RAM + 256GB versiyonu döviz kuru karşısında 15.999 TL olan fiyatını korumayı sürdürüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu