AndroidAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S22 Serisi Büyük Bir Kamera Güncellemesi Alıyor

Galaxy S23 modelleri için yayınlanan dev kamera güncellemesi şimdi Galaxy S22 serisi ile buluşuyor. Kamera ve Galeri’ye yeni özellikler geldi.

Samsung, Galaxy S23 serisi için geçtiğimiz günlerde Kamera ve Galeri tarafında birçok yeniliğin yer aldığı kapsamlı bir güncelleme yayınladı. SamMobile sitesinde yer alan habere göre benzer bir güncelleme şimdi Galaxy S22 serisi için yayında.

Yeni güncelleme Galaxy S22, Galaxy S22+ ve Galaxy S22 Ultra için  kamera iyileştirmeleri ve en son güvenlik düzeltme ekini getiriyor. Yaklaşık 1.6GB büyüklüğünde olan güncellemenin deytaylarına göz atalım.

Samsung standartlarına göre devasa bir boyutta olan aylık güncellemede, geliştirilmiş güvenlikle birlikte, Kamera ve Galeri uygulamalarındaki iyileştirmelerden söz ediliyor. Bununla birlikte, güncellemenin boyutuna bakıldığında, daha fazla kamera optimizasyonu ve daha önce sadece Galaxy S23 serisinde olan Görüntü Kırpma özelliği, Galaxy S22 serisine getiriliyor.

Görüntü Kırpıcı özelliği, herhangi bir görüntüde bir özneyi arka plandan ayırmanıza olanak tanır. Akıllı telefon bunu gerçekleştirirken AI işlemeyi kullanır. Ardından çıkarılan (kırpılan) konuyu Galeri’ye kaydedebilir veya WhatsApp gibi diğer uygulamalarda çıkartma olarak paylaşabilirsiniz.

Güncelleme ile birlikte Nisan 2023 güvenlik düzeltme eki de sunuluyor. Nisan 2023 güvenlik düzeltme eki, Samsung akıllı telefonlarında ve tabletlerinde bulunan 60’tan fazla güvenlik açığını gideriyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu