Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Veee Fiyatı Belli Oldu! Realme 7 Serisi…

Uygun fiyatlı ve performansı gayet iyi olan Realme telefonlara yeni seri geldi. Realme 7 Serisi Avrupa’da yok satacak. İşte fiyatı…

Realme, bu ayın başında Hindistan’da Realme 7 Serisi için duyuru yaptı. Realme 7 Pro’yu duyurdu. Birkaç hafta sonra Realme 7i Endonezya’da piyasaya sürüldü. Şimdi serinin Avrupa’ya doğru yol alacağı bildirildi ve lansman öncesinde telefonlar için olası fiyat aralığı sızdırıldı.

Realme 7, Avrupa’da iki renk çeşidi ve iki konfigürasyonda piyasaya sürülecek. Renkler, Hindistan’da satılanlarla aynı olan duman mavisi ve duman beyazıdır; Ayrıca alıcılar 64 GB depolama alanına sahip 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip 8 GB RAM arasında seçim yapabilecekler.

Kaynak Sudhanshu Ambhore,  6 GB RAM versiyonunun 200 € ile 230 € arasında, 8GB RAM versiyonunun ise 240 € ile 270 € arasında satılacağını söylüyor. Realme 7 Pro, ayna mavisi ve ayna gümüşü renk çeşitleri arasında seçim yapma seçeneğiyle tek bir konfigürasyonda (8 GB RAM + 128 GB) satışa sunulacak. Fiyat etiketinin 290 € ile 320 € arasında olması bekleniyor.

Realme 7 ve Realme 7 Pro’nun her ikisinde de delikli ekranlar var, ancak ikincisi 60Hz yenileme hızına sahip bir AMOLED ekran iken, birincisi 90Hz LCD panele sahip. Standart versiyon Helio G95 tarafından desteklenirken, Realme 7 Pro’da Snapdragon 720G işlemci bulunuyor. Her iki telefonda da 64MP dörtlü arka kamera ve 16MP özçekim kamerası var.

Realme, Realme 7’yi 30W hızlı şarj desteği ile 5000 mAh pil ile piyasaya sürerken, Realme 7 Pro 65W hızlı şarj desteği ile 4500 mAh pil içerir. Hindistan’da satılan varyantların aksine, Avrupa’ya giden versiyon NFC’ye sahip olacak.

Realme Europe, Avrupa’daki telefonlar için henüz bir lansman tarihi açıklamadı, ancak Ekim ayının ilk haftasında tanıtılması bekleniyor. Türkiye’de NFC özellikli versiyonun satılıp satılmayacağı ise şimdilik belli değil.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu