AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTabletTeknoloji

Amazon Fire Tablet Depolamanın Şahı!

Uygun fiyatlı olduğu için dünya çapında cazip olan Amazon Fire tablet modelleri pek çok depolama seçeneğiyle ön plana çıkıyor.

Bir Amazon Fire tablet satın alırken bilmeniz gereken ilk şey, listelenen depolama alanının aslında sonunda elde ettiğiniz kullanılabilir depolama alanını temsil etmemesidir. Amazon, tabletlerini, temel sistem işlevleri ve Amazon’un uygulamaları ve hizmetleri için yeterli miktarda depolama alanı gerektiren Android işletim sistemi üzerinde oluşturur. Bu, özellikle 16GB, 32GB ve 64GB seçenekleri sunan bir tablet düşünüldüğünde akılda tutulmaya değer. Bu düşük kaliteli 16GB tablet, gerçekte size yalnızca yaklaşık 12GB kullanılabilir depolama alanı sağlayacaktır. Tabletinize oyun ve film indirme planlarınıza bağlı olarak, mümkün olduğunca fazla depolama alanı isteyeceksiniz. Dolayısıyla Amazon depolama konusunda fazla imkan yaratmaya çalışıyor.

Fire 7 tablet, 16GB ve 32GB varyantlarında geliyor. Bu nedenle depolama boyutunu iki katına çıkarmak için fazladan 20 dolar harcamak hiç de kolay değil. Amazon’un çocuk dostu Amazon Fire cihazları serisini yakın zamanda güncellediğini de belirtmekte fayda var. Önceki 16GB Fire 7 Kids Edition, küçük teknoloji sihirbazınız için 16GB’ta yeterli depolama alanı sunmuş olsa da, Amazon şimdi, her ikisi de depolama alanını 32GB’a iki katına çıkaran Fire HD 10 Kids ve Fire HD 10 Kids Pro tabletlerini sunuyor.

Ayrıca tabletlerdeki maliyeti artırmamak için Amazon, en iyi tabletleri için microSD aracılığıyla 1 TB’a kadar depolama alanı eklemenize izin veriyor.  48$ gibi uygun bir fiyata satılan tabletler pek çok ihtiyacı karşılamayı başarıyor. Sonraki modellerde depolama alanının artırılması bekleniyor.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu