Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi K40 Tasarımıyla da İddialı Geliyor!

Redmi K40 ön kamera çerçevesini küçülterek, bu seferde tasarımıyla fiyat performans konusunda kullanıcılarını memnun edecek gibi görünüyor.

Önümüzdeki ay resmi olarak piyasaya girecek olan Redmi K40 4.000 mAh civarı batarya oranı ile geleceği kesinleşti. İşlemci yönünde son zamanlarda sızan haberlere göre “SM7350” numaralı Snapdragon 765G ya da bir üst segmente çıkarak Snapdragon 870 modelinden gücünü alacağı söyleniyor. Son zamanlarda yeni işlemcileriyle iddialı girişler yapan Tayvanlı üretici MediaTek’in piyasaya yeni güç ve rekabet katacağı “MT6893 SoC” parça kodlu Dimensity işlemcisi ile de çıkabileceği de gelen haberler arasında.

Ayrıca artık mobil cihazlarda vazgeçilmez hale gelen Stereo hoparlör ile Samsung E4 ekranının 120Hz profiliyle cihaza eşlik edeceği beraberinde netleşti. Bu özelliklerin yanı sıra Xiaomi’nin son çıkarttığı ve telefon sektörünü bir kez daha alt üst eden Mi11 modeli ile benzer özellikler taşıyacağı Redmi CEO’su tarafından da onaylandı.

Redmi K40, teknoloji severleri sevindirecek ve Huawei, Samsung, Honor gibi kamera özellikleriyle ön plana çıkan rakiplerine meydan okuyacak. Özellikle Vivo S5 modelinde ön kamera deliği boyutunu 2.98 mm’ye düşürerek bazı kullanıcıları rahatsız eden kamera deliğini biraz daha yok etmeyi başarmıştı. Redmi  K40 karşı hamle yaparak, ön kamera deliği boyutunu 2.8 mm seviyesine indirerek yeni bir tasarım boyutu kazandıracak. Böylelikle küçük kamera çerçevesiyle, daha iyi ekran görüntüsü ve tasarımıyla Redmi K40 kullanıcıların gönlünü fethetmeyi amaçlıyor…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu