Akıllı TelefonAndroid GüncellemeCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriMeizu

Meizu Flyme AIOS Yapay Zeka Odaklı Özellikler Sunacak

Meizu, yeni Flyme AIOS güncellemesini 21 serisi telefonları için duyurdu. Güncelleme, adından da anlaşılabileceği üzere yapay zeka odaklı.

Meizu, Meizu 21 serisi cihazlar için Flyme AIOS güncellemesinin testlerine bugün başladı. Her üç modelin kullanıcıları artık Ayarlar’daki Sistem Güncellemeleri bölümünde dahili betaya kaydolarak yeni özellikleri deneyimleyebilir. Ancak bazı kullanıcılara göre Flyme AIOS kayıt kanalı, yazının yazıldığı an itibarıyla bazı sorunlarla karşı karşıya. Bazılarının teste kaydolmasının engellendiği bildirildi.

Meizu Flyme AIOS Özellikleri

Yeni Meizu Flyme AIOS, AI belge özetleme, Çağrı asistanı, AI not alma ve daha fazlası gibi bir dizi AI özelliğiyle birlikte geliyor. bunları tek tek tartışalım.

AI belge özetleme: Bir belgeyi hızlı bir şekilde özetleyebilir ve ayrıca kullanıcının özete dayalı olarak sorular sormasına olanak tanır ve soruyu belgedeki bilgilerle yanıtlar. Bu özellik aynı zamanda İngilizce belgelerle de çalışır ve bunları hareket halindeyken Çince’ye de çevirebilir.

Sürükle ve bırak: Bu özellik, dosyaları yerler arasında kolayca kopyalamanıza veya taşımanıza olanak tanır.

Arama Asistanı: Aramanızı gerçek zamanlı olarak çevirebilir, aramaları kaydedip özetleyebilir ve hatta görüşmenize göre yapılacaklar listeleri oluşturabilir.

Görev komut dosyası: Görev komut dosyası: günlük olarak yapmanız gereken önemli şeyleri tamamlamanıza yardımcı olur. Bu özellik ayrıca alışkanlıklarınıza göre komut dosyası ayarları önerecektir; ve ayrıca komut dosyalarının ses çıkışını da sunar.

Yapay zeka not alma: Toplantı gündemlerini ve OKR’leri hızlı bir şekilde yazmanıza, stratejiler geliştirmenize ve daha fazlasını yapmanıza yardımcı olur.

Canlı sohbet: Röportajları, danışmayı ve diğer profesyonel konuşma senaryolarını destekler.

Ayrıca yeni güncelleme, konu hakkında daha fazla bilgi edinmenizi sağlayacak kaynakların yanı sıra bir özet sunan web sayfası özetleme ve yapay zeka arama desteği de sunuyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu