Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Find X3 Serisini Alanlar Güncellemeye Doyacak!

OPPO Find X3 serisi için güncelleme planlarını açıkladı. Find X3 serisi için güncelleme desteği uzatıldı. Hatta daha uzatılması gündemde.

Android ekosisteminin kanayan yaralarından biri olan güncelleme dağıtımı ve güncelleme desteği son zamanlarda biraz olsun düzene girmiş görünüyor. Samsung’un son dönemde planlı bir şekilde dağıtımını gerçekleştirdiği güncellemeler bunun kanıtı. Hatta Samsung orta ve üst segmentte yer alan birçok telefonu için güncelleme desteğini üç yıla çıkardığını duyurdu. Aylık güncelleme desteği ise bazı modellerde dört yıl sürecek. Benzer bir girişimi şimdi OPPO başlatıyor. OPPO Find X3 serisini satın alanlar güncellemeye doyacak diyebiliriz.

OPPO Find X3

OPPO Find X3 Serisi Üç Yıl Güncelleme Alacak

OPPO bugün yaptığı açıklama ile FindX3 serisi modellerin üç yıl güncelleme alacağını açıkladı. Daha önce bu süreyi genellikle iki yılda tutan OPPO, gözde telefonlarında bu süreyi üç yıla çıkararak güncelleme noktasında kaygıları ortadan kaldırdı. Hatta şirkete yakın kaynaklar OPPO’nun yazılım desteğini dört yıla çıkarabileceğinden de söz ediyor. Ancak bu seçenek masada uygulanabilir olup olmadığı şu an için değerlendiriliyor.

Find X3 serisinin üç yıl güncelleme alacağından yola çıkarak telefonların Android 12 ve Android 13 güncellemelerini alacağı kesin. Üç yıllık süre göz önüne alındığında serinin Android 14’ü bile alması gündeme gelebilir.

Şirketin mart ayı içerisinde duyurduğu Find X3 serisinde dört model yer alıyor. Bu modeller Find X3, Find X3 Lite, Find X3 Ne ve Find X3 Pro şeklinde. Find X3 Neo ve Find X3 Lite geçtiğimiz gün itibariyle satışa sunulurken amiral gemi diğer iki seçeneğin ne zaman satışa sunulacağı merak konusu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu