Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Watch Color İnanılmaz! Kandaki Oksijeni…

2019 yılının sonunda duyurulan Xiaomi Mi Watch Color, ilginç bir özellikle geliyor. Kandaki oksijen miktarını hesaplayabiliyor.

Xiaomi, Mi Watch Color Aralık 2019’un sonlarında Mi Watch‘un tonlanmış bir versiyonu olarak duyurdu. Bu akıllı saat kısa süre önce Hindistan ve Avrupa’da sırasıyla Mi Watch Revolve ve Mi Watch adlarıyla piyasaya çıktı. Oysa Çin’de, orijinal giyilebilir cihaz şimdi bir yaşında olmak üzereyken, şirket yarın (20 Ekim) güncellenmiş bir modeli ortaya çıkarmak için lansman yapacak.

Mi Watch Color‘ın halefinin tanıtım posteri Xiaomi Smart Life Weibo hesabı tarafından paylaşıldı. Poster, yaklaşan akıllı saatin dairesel tasarımı koruyacağını ve kan oksijen seviyelerini ölçmek için bir SpO2 sensörüyle geleceğini ortaya koyuyor.

Aslında ilk duyurulan orijinal Mi Watch Color, diğer giyilebilir cihazlarda aynı ve daha ucuz fiyat segmentlerinde bulunan bir SpO2 sensöründen yoksundur. Bu nedenle bu hoş bir ek ancak Mi Watch Color yalnızca şu anda küresel pazarlarda piyasaya sürüldü ve bu nedenle, bu bölgelerdeki müşterilerin yükseltilmiş model için daha uzun bir süre beklemesi gerekebilir.

Bununla birlikte, yazının başlığı, yeni saatin daha fazla spor modu ve pil ömrü ile gelmesini de sağlıyor. Bu parametrelerin dışında, yeni modelde başka hangi değişikliklerin yer alacağından emin değiliz.

Yarın Mi Watch Color halefi hakkında daha fazla şey öğrenmeyi umuyoruz. Yenilikler duyuruldukça siz değerli okuyucularımızla paylaşacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu