Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

10 yılda en fazla sevilen Galaxy S serisi telefon belli oldu

2010 yılında Galaxy S serisi başlatıldığında birçok kimse bu serinin yüz milyonlarca kullanıcıya erişeceğini tahmin etmemiştir. Benzer durum aslında Note serisi için de geçerli. Galaxy Note ilk tanıtıldığında kullanıcıların büyük bölümü telefonu büyük bulmuş ve bu ekran büyüklüğündeki bir telefonun ilgi görmeyeceği düşüncesinde hemfikirdi. Geldiğimiz noktada durum ortada ve bugün Note serisi telefonlar akıllı telefon dünyasının en özel serilerinden birini oluşturuyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

En çok sevilen Galaxy S serisi telefon hangisi?

Samsung geçtiğimiz Galaxy S serisinin onuncu yılında dört yeni telefon duyurusu gerçekleştirdi. Bunlar: Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10 Plus ve Galaxy S10 5G. Katlanabilir telefon bu serinin dışında çok daha özel bir telefon.

Teknoloji dünyasının önde gelen teknoloji sitelerinden hdblog.it, Galaxy S10 ailesinin tanımı öncesi bir anket gerçekleştirdi. Site bu ankette en çok sevdiğiniz Galaxy S serisi telefonu sordu. Şubat 2011’de tanıtılan Galaxy S2 anketi açık ara önde kapatarak kullanıcıların en sevdiği S serisi telefon olmayı başardı. Gerçekten de Galaxy S2 tanıtıldığı dönem ekranı, güçlü donanım özellikleri ve tasarımıyla sadece S serisinin değil mobil dünyasının efsaneleri arasına adını yazdırmayı başardı. Listenin ikinci sırasında Galaxy S7 edge, üçüncü sırasında ise Galaxy S8 yer aldı.

https://www.teknoburada.net/2019/02/21/samsung-turkiye-galaxy-s10-nun-yaninda-verilecek-hediyeleri-acikladi/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu