Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Pocophone F2 bu defa gerçekten geliyor

Geçen yıla baktığımızda en fazla ses getiren telefonlardan biri de Pocophone F1 oldu. Orta segment telefon fiyatına göre üstün bir performans gösteren F1’in devam modeli uzun zamandır beri konuşuluyor. Pocophone F1’in yıllık ürün döngüsü tamamlandı, ancak henüz Pocophone F2 tanıtılmış değil. Neyse ki son gelişme telefonun çok da uzak olmadığını gösteriyor.

Pocophone F2 son çeyrekte tanıtılacak!

Xiaomi Başkan yardımcısı ile yapılan bir röportajda fotoğrafın arka planında önemli bir ayrıntı yakalandı. Burada şirketin 2019 son çeyreğine ait ürün yol haritasını göreceksiniz. Sıralanan modeller arasında Poco F2 de yer alıyor.

Telefonun nasıl bir tasarıma sahip olduğu ya da hangi özelliklerle donatılacağı şu an için bilinmiyor, fakat bazı çıkarımlarda bulunabiliriz. Öncelikle telefonun işlemci biriminde büyük olasılıkla Snapdragon 855 Plus’ı göreceğiz. Orta segment telefonlarda dahi üçlü kamera standart bir hale geldi. Dolayısıyla Poco F2’de en az üç arka kamera göreceğiz. En çok merak edilen ise telefonun fiyatı. Pocophone’nun burada bir kez daha agresif olacağını söyleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu