Akıllı SaatGenelGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy Watch 3 kanlı canlı özellikleri ile karşımızda

5 Ağustos tarihinde yapılacak Galaxy Note 20 tanıtımında resmi olarak tanışacağımız Samsung Galaxy Watch 3 bize ne sunacak? İşte özellikler ve fiyat…

Giyilebilir ürünler pazarında en iddialı üreticilerden birisi olan Samsung, pazara Galaxy Watch 2 serisini sunmayı unutsa da bu saatin yerini dolduracak birçok ürünü de bizlere sunmayı başardı. İşte bu yüzden de Watch 2 yerine Samsung Galaxy Watch 3 adı ile yolda devam etme kararı aldı.

5 Ağustos tarihinde yapılacak Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy Note 20 serisi ile birlikte tanıtılacak saatin yeni görselleri bugün Evan Blass tarafından sızdırıldı. 1,2 ve 1,4 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutu ile gelecek olan saatin teknik detayları ile ilgili de bazı bilgileri sizlerle paylaşalım.

Saatin siyah tırtıklı halkalı modeli ile birlikte tırtıksız bronz modelini de görüyoruz. Yenin nesil Galaxy Watch 3 kalp atış hızını, kan oksijen doygunluğunu ve çeşitli fiziksel aktivite türlerini izleyebilecek. Bunların yanında tansiyon ölçümlemesi yapabilmesini de bekliyorduk ama sanırız bu olmayacak. Uyku kalitesini, bununla birlikte uyku süresini ve stres seviyesini de ölçümleyecek Galaxy Watch 3 büyük bir inovasyon ortaya koymayacak gibi görünüyor.

Samsung Galaxy Watch 3 özellikler ve fiyat

Super AMOLED ekran, Exynos 9110 yonga seti,1 GB RAM ve 8 GB Hafıza ile karşımıza çıkacak. Galaxy Watch 3 yeni nesil TizenOS 5.5 işletim sistemi ile çalışacak. Galaxy Watch 3, IP68 su ve toza dayanıklılık sunuyor. Ödemler için NFC modülü de var. 1.2 inç ekran boyutuna sahip modelde 247 mAh ve 1.4 inç ekran boyutuna sahip modelde 340 mAh pil bulunacak.

Bununla birlikte akıllı saatin 349 dolar fiyata sahip olacağı da gelen bilgiler arasında…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu