Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Çift Lens Kamera Kullanacak mı?

Akıllı telefon pazarında üreticiler bir süredir çift lensli kamera kullanımına geçiş yaptılar. Bu konunun öncüsü sanırız HTC oldu. Daha önceleri çift lensli telefonlara şahit olduk ama bu işi üst seviyeye çıkartan Tayvanlı üretici HTC oldu. HTC One M8 ile tanıştığımız bu teknolojinin asıl gelişimi ise Huawei Honor 6 Plus ile oldu. Daha sonra LG G5 ve Huawei P9 ile devam eden bu sektör büyük bir popülarite yakaladı ve çift lensli telefonlara Apple‘da iPhone 7 Plus ile katıldı. Bu noktada sessiz kalan tek firma ise Güney Koreli üretici Samsung oldu. İnovasyon noktasında en agresif üreticilerin başında gelen Samsung Çift Lens teknolojisi ile ilgili halen somut bir adım atmış değil.

Samsung Çift Lens Teknolojisine Ne Zaman Geçiş Yapacak?

Bu sorunun cevabını vermek şimdilik mümkün görünmüyor zira üreticinin yakın ya da uzak planları şimdilik belirsiz ama ortaya çıkan görseller ve şemalar Samsung’un Galaxy Note 8’de böyle bir teknolojiyi kullanabileceğini ortaya koyuyor. Biz ise Samsung’un Galaxy S9 ile bu teknolojiye geçiş yapacağını düşünüyoruz.

Ortaya çıkan görseller Samsung‘un ikinci kamerayı sadece fotoğraf çekmek için değil 3D modelleme içinde kullanacağını doğrular nitelikte. Bakalım Samsung bizim için neler planlıyor?

Bixby Siri’den çok daha fazlasını yapacak!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu