Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Mate 50 Tanıtılmadan Peynir Ekmek Gibi Sattı

Huawei’nin yeni amiral gemisi modeli Huawei Mate 50 daha tanıtılmadan ses getirmeyi başardı. Bu telefon yıla damgasını vurabilir.

Huawei Mate 50 serisi resmi tanıtımı iPhone 14’lerden tam bir gün önce yani 6 Eylül’de gerçekleşecek. Ancak şirket şimdiden ön sipariş açtı ve yeni ürünlere büyük ilgi gösteriyor. Telefonların ne özellikleri ne de maliyeti bilinmemesine rağmen, yeni ürünlerin satın alınması için bir milyondan fazla başvuru yapıldı.

Çinliler Mate 50’yi körü körüne toplu olarak sipariş ediyor. Söylentilere göre seride dört model olacak. Bunlar  Mate 50 E, Mate 50, Mate 50 Pro ve Mate 50 RS Porsche Design olarak isimlendirilecek. E ve ana model Snapdragon 778G ile gelecek. Geri kalanı Snapdragon 8 Gen 1’den gücünü alacak. Ancak tüm modellerde ambargolardan dolayı 5G desteği olmayacak. Huawei’nin 5G desteğini kılıf ile telefonlarına sonradan eklemesi bekleniyor.

Mate 50’de de 1.5K çözünürlüğe sahip bir ekran kullanılması bekleniyor. Ancak böyle bir ekranın Mate 50 Pro’da olup olmayacağı belli değil. Telefonlarda bir de çentik yer alacak gibi görünüyor. Ancak bu çentik iPhone’lardaki gibi gelişmiş kameraları barındıracak. Boşa bir çentik görmeyeceğiz.

Huawei Mate 50

Mate 5 serisi  bu yılın en dikkat çeken amiral gemilerinden biri olacak. 2022 yılında Huawei’nin satışlarını bir anda artıracak olan bu yeni serinin Türkiye pazarına gelmesi 2022’nin sonlarını bulabilir. HarmonyOS 3.0 ile kutusundan çıkacak olan bu canavarlar kamera konusunda Huawei’nin yeni kamera teknolojilerini de barındıracak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu