AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

iPad Air 2022 Kapı Gibi Gıcırdıyor!

Apple’ın yeni tableti iPad Air 2022 kapı gibi gıcırdıyor. Apple’dan bu konu hakkında acil bir açıklama ve çözüm bekleniyor. İşte detaylar.

Apple, yeni nesil yonga seti Apple M1’i iPad ailesine getirmeye kararlı. Bu süreçte karşımıza iPad Air 2022 ile çıkagelen Cupertinolu firma, tablet pazarını sallayacağının sinyallerini vermişti. Ancak Apple’ın yeni gözbebeğinde sorunların olduğu ortaya çıktı. Bu tablet ilginç bir şekilde kapı gibi gıcırdıyor.

Reddit’te tablet sahiplerinin cihazlarının gıcırdadığından ve genellikle eski modellere göre daha düşük kalite hissettiklerinden şikayet ettikleri bir konu oluşturuldu. Bir kullanıcı konu ile ilgili olarak bir kullanıcı; “Bugün iki adet mavi iPad Air 2022 sipariş ettim ve elime ulaştı ve biraz şok oldum. Alüminyum sırt, benim de sahip olduğum iPad 4’ten çok daha ince. Pil, cihazı tutarken neredeyse plakadan hissedilebilir. Her iki yeni iPad de aynı hissi veriyor ve elinizde tuttuğunuzda gıcırtı sesleri çıkarıyor. Bu iPad Air 4’te olmadı.” ifadelerini kullandı.

iPad Air 2022

İlk başta, kullanıcılar sorunun yalnızca mavi renkteki modelde yaşandığını düşünmüştü. Ancak daha sonra diğer renklerde tablet sahiplerinden benzer şikayetler geldi. Genel olarak, şikayetler yaklaşık olarak aynı. Kullanıcılar gıcırtılar ve dokunulamayacak kadar ince bir arka kapakta şikayet ediyor.

Apple’ın malzeme kalitesinde ismine yakışmayacak malzeme kullanması oldukça üzücü. Bu konu hakkında Apple’dan açıklama gelecek gibi görünüyor. Tabletin kasasının gıcırdaması hele hele Premium segmentteki bir ürünün gıcırdaması kabul edilemez bir durum.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu