Giyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Yeni Galaxy Watch Güneş ile Şarj Olacak, Prizleri Unutun!

Samsung’un geliştirdiği Yeni Galaxy Watch, güneş enerjisi ile şarj olacak. Patenti alınan teknoloji oldukça ilgi çekiyor. İşte detaylar.

Güney Koreli teknoloji devi geliştirdiği yeni teknolojilere dur demiyor. Neredeyse her hafta yeni bir teknoloji ile karşımıza çıkan Samsung, bu sefer akıllı saatlerinden yeni geliştireceği Galaxy Watch güneş enerjisi ile şarj olabilecek.

Koreli şirket, görünüşe göre bir Galaxy Watch bilek kayışına güneş pilleri ekleme fikriyle oynuyor. Bu durum, 2019’da başvurulan bir patentle ortaya çıktı. 16 Eylül’de ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi(USPTO) tarafından yayınlandıktan sonra buna rastlandı.

Patent, normal bir Galaxy akıllı saati gösteriyor ancak bir değişikle kayışı güneş pilleri ile donatılmış. Bununla birlikte, patentte böyle bir uygulamanın etkinliğine ilişkin herhangi bir gösterge bulunmamaktadır.

Güneş pillerinin, yüksek enerji ihtiyacı olan cihazlar için geleneksel pil şarj çözümlerinin tam bir alternatifi olmaktan hala çok uzakta olduğunu belirtmekte fayda var. Bu nedenle, Samsung bunları yalnızca yardımcı güç sağlama alternatifi olarak deniyor olabilir. Bu, yalnızca her şarj arasındaki süreyi artırmakla kalmamalı, aynı zamanda giyilebilir cihazları çok daha çevre dostu hale getirebilir.

Gelecekteki akıllı saat Samsung Galaxy Watch’ın güneş enerjisi ile gelmesi henüz çok erken. Sonuçta, Galaxy Watch 4 serisi daha yeni tanıtıldı.

Yine de, bu teknoloji üzerinde gerçekten de çalışıldığını düşünüyoruz. Sonuç olarak, akıllı giyilebilir cihazlarda güneş enerjisi teknolojisi harika bir durumdur. Güneş enerjisiyle çalışan bir Samsung Galaxy Watch’ın gerçekten gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini yalnızca zaman gösterecek. Yeni Samsung gelişmeleri için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu