Akıllı TelefonAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Ve üç arka kameralı Zenfone Max Pro M2 kameralara poz verdi

Son günlerde haberlere konu olan Zenfone Max Pro M2 cephesinden bu defa resmi bilgiler geldi. Asus merakla beklenen telefonun 11 Aralık tarihinde tanıtılacağını doğruladı. Bunun yanında paylaşılan bir görsel telefondaki önemli bir detayı ortaya çıkardı.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Asus Zenfone Max Pro M2
Asus Zenfone Max Pro M2

Mobil dünyasında en agresif rekabet orta segmentte yaşanıyor. Üreticiler bir biri ardına iddialı modeller duyururken, bugün artık sözünü ettiğimiz segmentte ekrana gömülü parmak izi tarayıcı, 8GB RAM, 128GB depolama ve üçlü arka kamera gibi önemli gelişmeler görüyoruz.

Zenfone Max Pro M2 özellikleri

İşte orta segmentin üç arka kameralı bir sonraki telefonu Zenfone Max ProM2 olacak. Asus’un yayınladığı resmi görsel üç arka kamera detayını onaylıyor. Kameraların çözünürlük değerleri şu an için bilinmiyor. Bunun yanında telefon çentikli bir ekrana sahip olacak. Bu çentik üzerinde yardımcı sensörler ve 13 megapiksel çözünürlüklü ön kamera bulunuyor.

6 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü ekrana sahip olacak Zenfone Max ProM2’ye sekiz çekirdekli Snapdragon 660 işlemcisi güç verecek. Android 8.1 Oreo (stok sürümü), 4GB / 6GB RAM, 64GB / 128GB depolama ve parmak izi tarayıcısı (arkada) telefonda öne çıkan diğer özellikler olacak.

 

Samsung Galaxy A8s Infinty O ekranı ile muhteşem görünüyor!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu