Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Find X4 Galaxy S22’yi Geride Bırakacak

OPPO’nun yeni amiral gemisi OPPO Find X4, Samsung’un Galaxy S22’sini geride bırakacak özellikler ile gelecek. Bu telefon çok konuşulur.

Çin’in yükselen yıldızı olan OPPO, ülkemiz pazarında da kısa sürede beğenileri üzerine toplamayı başarmıştı. Amiral gemisi modelleri ve fiyat/performans canavarları ile ön plana çıkan firma şu sıralar ibreyi OPPO Find X4 modeline çevirmiş durumda. Bugün ise OPPO’nun yeni amiral gemisi hakkında herkesi heyecanlandıran sızıntılar ortaya çıktı.

Find X4, muhtemelen Galaxy S22 serisinin piyasaya sürülmesinden sonra çıkacak. Ancak Çin’in amiral gemisi, bazı yönlerden Samsung’un en yeni telefonlarından daha iyi performans gösterecek.

Digital Chat Station isimli Çinli sızıntı devi, yeni amiral gemisi Oppo Find X4’ün 125W şarjı destekleyeceğini doğruladı. Ocak ayında tanıtılacak olan Samsung’un amiral gemisi modelleri sadece 25W hızlı şarjı destekleyecek. Yalnızca S22 Ultra, 45W şarjı destekleyecek. Yani Güney Koreli firma yine hızlı şarj konusunda rakiplerinin 4’te 1’i performans sergileyecek.

OPPO Find X4

Ayrıca bu seride her zaman mükemmel kameralı telefonlar yer aldığı için Oppo Find X4‘ün fotoğraf ve video alanında bazı sürprizleri de beraberinde getireceğini söyleyebiliriz. Qualcomm’un 30 Kasım‘da en yeni amiral gemisi yonga seti olan Snapdragon 898‘i piyasaya sürmesi bekleniyor. Ancak Oppo Find X serisi genellikle bu yıl yalnızca Mart ayında güncelleniyor.

2022’nin Mart ayında tanıtılmasına kesin gözüyle baktığımız Find X4’ün tasarımsal açıdan da büyük yenilikler sunacağı söyleniyor. Kamera ve performans konusunda sınırları zorlayacak olan yeni model bakalım Find X serisinin şaşalı günlerine geri dönmesini sağlayabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu