Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Eski Telefonları Unutmuyor! Güncelleme Dağıtımı Sürüyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, eski telefonlarını unutmadı. Galaxy J7 Duo ve Galaxy J8 güvenlik güncellemesi aldı. Durmuyor.

Aylardır güncelleme üzerine güncelleme yayınlayan Güney Koreli teknoloji devi Samsung dur durak bilmeden gündeme bomba gibi düşmeye devam ediyor. 2021’in başından bu yana hem akıllı telefon modelleri hem de yayınladığı güncellemeler ile kullanıcıların yüzünü güldüren şirket eski telefonlarını unutmadı. Bu yıl eski yeni demeden hemen hemen tüm telefon modelleri için güncellemeler yayınlayan şirket yine güncelleme duyurusu ile haberlerimize konu oldu. Şirketin eski telefonları arasında yer alan Galaxy J7 Duo ve Galaxy J8 için Nisan 2021 güvenlik yaması yayınlandı.

Güvenlik yamalarına verdiği önem ile rakiplerinden her zaman bir adım önde olan şirket, Mayıs ayının ilk haftasın da pek çok akıllı telefon modeli için Mayıs 2021 güvenlik yamasını duyurmuştu. Şirket şimdi de iki farklı eski telefon modeli için Nisan 2021 güvenlik yamasını yayınladığını duyurdu.

Samsung
Samsung

Samsung Güncellemelere Doymuyor

2021’in en iyi telefon modellerini piyasaya sürerek milyonlara ulaşmaya devam eden şirket diğer bir yandan da kasasını parayla doldurmaya devam ediyor. Mevcut telefon modellerini unutmayan şirket, yine güncellemelerine devam ediyor. Şirket bugün de Galaxy J7 Duo ve Galaxy J8 için Nisan 2021 güvenlik yamasını yayınladı. Galaxy J8 için J810FJXS5CUD1, Galaxy J7 Duo için J720FDDS7CUD2 sürüm numaraları ile yayınlanan güncelleme telefonlar üzerindeki pek çok hatayı gideriyor ve sorunları çözüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu