Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriMobil OyunlarTeknoloji

Nintendo iki yeni mobil oyun hazırlıyor

El konsollarındaki oyun deneyimini bu yıldan itibaren mobil platforma taşıyan Japon teknoloji devi Nintendo, önümüzdeki yıl iki yeni mobil oyun daha tanıtacağını resmen açıkladı. Bu yıl içerisinde Super Mario Run ve Pokemon Go yapımlarını mobil kullanıcıların beğenisine sunan şirket yoğun ilgiden bir hayli memnun görünüyor.

Pokemon Go hem iOS hem de Android platformunda rekor indirme sayılarına ulaşırken, şimdiden efsane yapımlar arasına ismini yazdırdı. Bir diğer önemli yapım Super Mario Run ise sadece iOS işletim sistemi için yayınlanmış durumda. Ancak oyun buna rağmen birkaç hafta içerisinde 50 milyon indirme sayısını geride bıraktı.

Nintendo

Mobil platform bundan sonraki süreçte Nintendo için ciddi bir kâr kapısı olacağa benziyor. Fire Emblem ve Animal Crossing adlı yapımlar Japon elektronik devinin önümüzdeki yıl tanıtacağı mobil oyunlar olacak.

Bir diğer önemli husus ise Super Mario Run oyununun Android platformu için ne zaman yayınlanacağı. Gelen bilgiler oyunun yakın zamanda Google Play Store’daki yerini alacağı yönünde. iOS platformundaki ilgiyi gördükten sonra Nintendo’nun Android kullanıcılarını çok da fazla bekleteceğini düşünmüyoruz.

 

>> İlginizi çekebilir; Google Drive indirimini sakın kaçırmayın

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu