Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus’ın Ucuz Telefonu Sızdı! İşte OnePlus Nord N20 5G

OnePlus’ın uygun fiyatlı akıllı telefonu N10 5G’nin devam modeli ortaya çıktı. OnePlus Nord N20 5G tasarım tarafında neler sunuyor?

OnePlus geçtiğimiz yıl ekim ayında Avrupa ve Kuzey Amerika pazarları için duyurduğ bütçesi dostu akıllı telefon Nord N10 5G’nin devam modeli ortaya çıktı. OnePlus Nord N20 5G ismiyle çıkış yapması beklenen telefon ünlü sızıntı kaynağı @OneLeaks tarafından gün yüzüne çıkarıldı.

OnePlus Nord N20 5G Görüntüleri Yayınlandı

Telefona önden ilk bakışı attığımızda 6.49 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüğünde LCD ekran bizleri karşılıyor. Ön kamera serinin önceki modelinde olduğu gibi ekran üzerinde ve sola kaydırılmış halde. Önceki modelde 90Hz yenileme hızı bu modelde 120Hz’e çıkar mı şu an için elimizde net bir bilgi bulunmuyor.

162,9 x 74,7 x 8,4 mm kasa ebatlarına sahip olan telefonun arka bölümüne baktığımızda kamera sayısının üçe düşürüldüğü görülüyor. Dileriz önceki modelde yer alan 2 megapiksel makro ve derinlik kameralarının yerine bir telefoto sensör konur. Parmak izi tarayıcısı bu defa arka yerine yana monte edilmiş. Bu gelişme hem görünüme olumlu yansımış hem de sensöre erişimi daha kolay hale getirmiş diyebiliriz. Alt bölüme baktığımız 3.5 mm kulaklık girişi bu modelde de varlığını sürdürüyor.

OnePlus’ın uygun fiyatlı telefonu ne zaman duyuracağı konusunda şu an için net bir bilgi yok. Telefonun 23 Mart’ta gerçekleşecek etkinlikte OnePlus 9 serisine eşlik edeceğini düşünmüyor. Yeri gelmişken OnePlus’ın sadece 3 gün sonra düzenleyeceği etkinlikte OnePlus 9, OnePlus 9 Pro ve bütçe dostu tepe model OnePlus 9R’nin tanıtımlarının gerçekleşeceğini hatırlatalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu