Akıllı SaatAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Watch 5 Satın Alınmayacak Kadar Kötü Tasarım ile Gelebilir

Samsung’un yeni akıllı saati Galaxy Watch 5 için kötü haberler geliyor. Ice Universe bu saatin çok kötü bir tasarıma sahip olacağını söyledi.

Samsung‘un önümüzdeki aylarda karşımıza Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro modelleri ile çıkması bekleniyor. Bu yıl Classic modelini tanıtmayacak olan Güney Koreli firmanı nasıl bir tasarım sunacağı merak ediliyordu. Ancak bugün gelen bilgiler tasarımın oldukça kötü olacağını gösteriyor. Sızıntıları ile ünlü olan Ice Universe bugün; Watch 5 modelinin devasal bir çerçeve ile geleceğini açıkladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Ice Universe; “Galaxy Watch5 Pro, ekran ve çerçeve arasında bir kontrast yakalamak istiyor. Ancak bu yüzden dolayı çerçeve çok geniş olacak. Bu bağlamda yeni akıllı saat şıklı açısından Apple Watch’un çok gerisinde. Saati satın almanızı önermiyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu zamana kadar Samsung’a sert eleştirilerde bulunan Ice Universe’ün bu açıklaması aslında şaşırtıcı değil. Samsung’un telefon sektöründe batacağını bile dile getiren Ice Universe’ün kimden para aldığı açıkça ortada görünüyor. Cihazlar hakkında Ice Universe’ün yorum yapmaması gerektiğini düşünüyoruz.

Galaxy Watch 5
Galaxy Watch 5’in tasarımı

Samsung’un yeni katlanabilir telefonları Fold 4 ve Flip 4 ile aynı anda tanıtılacak olan yeni serinin fiyatının nispeten uygun olması bekleniyor. Türkiye pazarına da giriş yapacak olan bu modellerde sağlık özelliklerine öncelik verilecek. WearOS ile çalışması beklenen yeni seri bakalım Ice Universe’ün dediği gibi gerçekten çok çirkin bir tasarım ile mi gelecek? Bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu