Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy A3 2016 Nougat güncellemesi can sıkıyor

Samsung, Galaxy A3 2016 Nougat güncellemesini ağustos ayı içerisinde dağıtıma sunmuştu. Ancak gelen haberler güncellemenin pek çok kullanıcıda can sıkmaya başladığını gösteriyor. Güncelleme sonra ilginç bir şekilde telefonun %87  seviyesinden daha fazla şarj edilmediği görüldü.

Galaxy A3 2016 Nougat güncellemesi sorunlu başladı

Pek çok Galaxy A3 2016 kullanıcısı çeşitli platformlarda hatta Samsung forumlarında benzer şikayeti dile getiriyor. Android 7.0 güncellemesinin ardından telefon %80 seviyesine kadar normal bir şekilde şarj oluyor. Sorun tam da bundan sonra baş gösteriyor. Bir kullanıcı %80’den sonra telefonun 4 saat boyunca şarjda kaldığını ve sadece %4-6 bir artış olduğunu ifade ediyor. %87 seviyesine geldiğinde ise artık şarj seviyesinde bir artış yaşanmıyor.

Kullanıcılar ön bellek temizleme, şarj cihazı değiştirme, telefon kapalıyken ya da güvenli moddayken şarj etme, telefonu sıfırlama ve kablosuz bağlantıları kapatma gibi yöntemler denese de şarj etmedeki sorun hala devam ediyor. Durumdan haberdar olan Samsung yakında bir düzeltme güncellemesi yayınlayacağını noktasında kullanıcıları bilgilendirdi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu