Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme X9 Pro Yürek Hoplatan Fotoğraflarıyla Karşımızda!

Güzelliğin portresine bakmaya hazır mısınız? Realme X9 Pro objektiflere yürek hoplatan pozlar verdi. Yakında aramıza katılıyor.

Realme bu yıl hızlı gidiyor. Yeni telefonu Realme X9 Pro, MediaTek’in son ve en güçlü yonga seti Dimensity 1200’den güç alacak. Bu arada yeni güzellik boy boy fotoğraflar çekildi. X9 Pro Master Edition’a ait olduğu bildirilen fotoğraflar, Weibo’da sızıntıcı WHYLAB taraından yayımlandı.

Sızıntılara göre Realme bu yıl da tasarımcı Naoto Fukasawa ile çalışacak. Realme X2 Pro Master Edition Cement tasarımının X3 Pro’da da kullanılacağı ortaya çıktı. Cihaz, realme için bir ilk olan kavisli bir ekrana sahip ve sol üst köşede ön kamera için delik yer alıyor. Ekran 6.55 inç boyutunda ve 90Hz yenileme hızıyla gelecek.

Telefonun arkasında üç kamera var ve hap şeklindeki bir LED flaşla birlikte siyah bir muhafaza içinde dikey olarak istiflenmişler. Gri renkli arka panelin altında 4500 mAh batarya bulunuyor ve telefon 65W hızlı şarj desteğine sahip olacak. Telefon plastik çerçeveyle geliyor ve 7.8 mm kalınlığına sahip olacak. Çerçevenin plastik olması nedeniyle şimdiden eleştirilerin odağı oldu.

Realme X9 Pro Dimensity 1200 yonga setiyle gelirken Realme GT Neo, Qualcomm Snapdragon 888 yonga setiyle gelecek. İki telefonun da bu ay içinde tanıtılması bekleniyor. İlerleyen günlerde ayrıntılı bilgiler ortaya çıktıkça siz değerli okurlarımızla paylaşacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu