Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHTCTeknoloji

HTC Game Phone hazırlıyor! Gerçekten buna gerek var mı?

Haberimize başlıkta sorduğumuz soruya cevap vererek başlamak istiyoruz; “Hayır gerek yoktu!” Dünyanın ilk Android telefon üreticisi konumundaki HTC’nin hepimizin kalbinde ayrı bir yeri vardır. Firmayı beğenir ya da beğenmezsiniz ama HTC yaptığı inovasyonlar ile mobil pazara ve Vive Sanal Gerçeklik Gözlüğü ile de oyun dünyasına farklı boyutlar kazandıran bir üreticidir. Özellikle Vive ile birlikte kazandıkları tecrübeyi bir oyuncu telefonuna aktarmak istediklerini belirten HTC Tayvan Başkanı Chen Baijun, HTC Game Phone ile ilgili de ilk bilgiyi bizlere vermiş oldu.

HTC Game Phone ne zaman gelecek?

Yapılan açıklamada tarih ve donanım bilgisi bulunmuyor ama HTC’nin Şubat ayında yapılacak Mobil Dünya Kongresi kapsamında insanların ilgisini çekebilecek bir HTC Oyuncu Telefonu ile karşımıza çıkacağını öngörebiliriz.

ASUS ROG Phone
ASUS ROG Phone

Bizim Yorumumuz 

HTC, Vive ile büyük bir gelişim ve değişim başlattı. Bunu devam ettirmek isteyen üretici için oyuncu telefonu doğru bir tercih mi bilemiyoruz ama HTC’nin çok daha farklı ürünler ortaya koyması ve kullanıcılarını daha farklı şekillerde tatmin etmesi gerekiyor. Asus gibi bir oyuncu telefonu yapıp korkudan fiyatını açıklayamayacak noktaya gelmenin bizce bir esprisi yok. Bu alanda Xiaomi BlackShark standardında hatta onun üzerinde ve onun fiyatında bir ürün ortaya koyamıyorsanız o sektöre girmenin haber olmaktan başka hiçbir faydası yok…

Buna en güzel örnek ise Asus ROG Phone değil mi?

Dünyanın en güçlü telefonu Xiaomi BlackShark inceleme!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu