Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 12 Satışları 5G Sayesinde Patladı Gitti!

Dünyanın en büyük teknoloji devlerinden bir tanesi olan Apple şu sıralar iPhone 12 satışları ile paraya para demedi.  Almayan pişman olur.

Aylar önce akıllı telefon pazarını ele geçiren Apple şu sıralar katlanabilir iPhone modeli üzerinde titizlikle çalışmaya devam ediyor. Dünyanın dört bir yanında milyonlarca adet satan telefon serisini katlanabilir bir yapıya kavuşturacak olan şirket yepyeni gelişmeler ile bizim de radarımıza yakalanmaya devam ediyor. 2024 yılına kadar katlanabilir iPhone modelini karşımıza çıkaracak olan şirket bugün de iPhone 12 satışları ile haberlerimizde kendine yer buldu. Geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen akıllı telefon satışları ile geçmiş modellerini unutturmayı başardı. Telefon modeli şirketin kasasını parayla doldurmayı başardı.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haberlerimizde Apple’ın iPhone 12 serisinde yer alan Mini modeli unutturmaya çalıştığından bahsetmiştik. Mini model hem satışları hem de performansı ile beklentileri bir türlü karşılayamazken Apple çok geçmeden bu telefon modelinin üretimini de durdurmuştu. Mini modelin başarısızlığını unutturmaya çalışan şirket kısa sürede farklı alanlara yönelmiş ve kullanıcıları heyecanlandırmıştı. Şirket katlanabilir telefon modeli ile bu başarısızlığı unutturacak gibi görünürken bugün de serinin son telefonun ne kadar sattığı ortaya çıktı.

"<yoastmark

iPhone 12 Peynir Ekmek Gibi Satıyor

2020’nin dördüncü çeyreğinde akıllı telefon pazarının liderliğini devralan Apple yepyeni gelişmeler ile bizleri heyecanlandırmaya devam ediyor. 12 serisinin iPhone 11 serisinden daha fazla sattığını duyuran Apple, telefonun 5G teknolojisi ile deli gibi sattığını belirtti. Özellikle Çin’de oldukça güzel performans gösteren telefon modeli sahibinin kasasını da parayla doldurmayı başardı. Edindiğimiz bilgilere göre başarılı telefon modeli piyasaya sürüldüğü günden bu yana toplam da 100 milyondan fazla sattı. 5G teknolojisi ile rakiplerinden sıyrılan telefon modeli satışlarını artırmaya devam ediyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu