Akıllı SaatAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple Watch Series 8 Nasıl Olacak?

Apple’ın önümüzdeki ay tanıtacağı Apple Watch Series 8 modeli hakkında bilgiler verdi. Büyük bir değişiklik olmayabilir.

Cupertinolu Apple, önümüzdeki ay iPhone 14 ailesi ile birlikte Apple Watch Series 8 modelini de tanıtacak. Etkinliğe sayılı günler kala sızıntılar da gelmeye başladı. Bugün gelen sızıntı Apple Watch Series 8’in tasarımını, rengini ve muhtemel çıkış tarihini ortaya çıkardı.

Apple’ın iPhone 14 Pro modellerinde yer alacak olan hap şeklindeki çentik hakkında bilgi veren sızdırıcı ShimpApplePro, şimdi Watch Series 8 ile ilgili önemli ayrıntıları açıkladı. Sızıntıyı yapan kişiye göre; yeni model şu anda mevcut olan Apple Watch Series 7’ye benzer bir tasarıma sahip olacak.

Üstelik sızıntıcı ShimpApplePro, standart Apple Watch Series 8’in artık titanyum versiyonuna sahip olmayacağını söylüyor. Bunun yerine, Apple’ın Series 8’in yanında yeni bir üst seviye sağlam model piyasaya sürmesi bekleniyor.

Geçen ay kapsamlı bir Bloomberg sızıntısı, Cupertino merkezli devin daha büyük bir ekrana sahip olabilecek Apple Watch Pro adlı yeni bir model üzerinde çalıştığını ortaya koymuştu. Bu modelde daha sert malzemeler ve yeni bir sağlık sensörünün yer alması bekleniyor.

Apple Watch Series 8

Sızıntının kaynağına göre standart Series 8’de yeni sensörler bulunmuyor. Ancak akıllı saat, Series 7’den farklı renklerde gelebilir. İşte ShimpApplePro’nın yeni modelden beklentileri şu şekilde;

  • Series 7 ile aynı tasarıma sahip olacak.
  • 41mm ve 45mm çeşitleri olacak.
  • Alüminyum renkler: yıldız ışığı, gece yarısı, ürün kırmızısı ve gümüş
  • Paslanmaz çelik renkleri: gümüş, grafit ve altın
  • Titanyum versiyonu yok

Apple, yıldız ışığı rengini bu yılın başlarında M2 destekli MacBook Air ile tanıttı. Şimdi şirketin Watch Series 8’i bu renkte piyasaya sürdüğünü görebiliriz. Muhtemelen bu renk seçeneği iPhone 14 serisinde de olacak. Renk çeşitliliğini artıran Apple, müşterilerine daha fazla seçenek sunarak dikkat çekiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu