Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmi

Xiaomi Mi 11 Ultra’ya Parası Yetmeyenler İçin Redmi K40 Ultra Geliyor

Xiaomi’nin alt markası Redmi üst segmentte yarışacak telefon hazırlıyor. Redmi K40 Ultra ismiyle çıkış yapacak telefon neler sunuyor.

Xiaomi’nin akıllı telefon strateji son birkaç yılda epey değişti. Mi serisi altında yüksek donanımlı ve haliyle pahalı telefon tanıtımları gerçekleştiren marka, düşük fiyatlı telefonlarını ise Redmi ve POCO markası altında pazarlıyor. Şirketin burada önemli stratejilerinden biri de Mi serisi altındaki telefonları farklı isimlendirme altında başka ülkelerde satışa sunması. Redmi K40 Ultra bu zincirin son halkası olacak, fakat Mi 11 Ultra ile kıyaslandığında teknik özelliklerde ciddi bir kırpma olacak. Yine de bir akıllı telefonda “Ultra” ismi etkileyici görünüyor değil mi? Şimdi sözü edilen telefonun bazı özelliklerinden söz edelim.

Redmi K40 Ultra Muhtemel Özellikleri

Güvenilir bir kaynağın aktardıklarına göre K40 Ultra, MediaTek’in Dimensity 1200 işlemcisinden güç alacak. Aynı işlemcinin daha önce Redmi K40 Gaming Edition, Realme GT Neo ve OPPO Reno 6 Pro modellerinde kullanıldığını hatırlatalım. Fiyatı göz önüne alındığında ise K40 Ultra’nın bir numaralı rakibi yine aynı işlemcili OnePlus Nord 2 olacak.

K40 Ultra içerisinde 5.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak ve bu pil 67 watt hızlı şarj desteğiyle geliyor. 6.67 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüğünde AMOLED ekrana sahip olacak telefonda üç ya da dörtlü bir kamera paketi olacak. Ana kameranın 64 megapiksel çözünürlüğünde olacağı ise kesin. Yakın zamanda K40 Ultra cephesinde sızıntıların artacağını söyleyebiliriz. Bu sayede telefona dair daha fazla gelişmeyi sizlere aktarmış olacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu