Akıllı SaatAkıllı TelefonAndroidGenelGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme Smart Watch satışa sunulduktan sadece 2 dakika sonra rekor kırdı!!!

Son zamanların en gözde şirketlerinden biri olan Realme’nin, piyasaya sürdüğü ilk akıllı saati Realme Smart Watch, 2 dakikada 15.000 adet satmayı başardı

Çinli teknoloji devi Realme, akıllı telefon dışında giyilebilir teknoloji ve Televizyon sektörüne de yavaş yavaş adım atmaya başladı.  Geçtiğimiz aylarda ilk akıllı saati ve televizyonunu tanıtan Realme, bu ürünleri bugün satışa çıkarır çıkartmaz dakikalar içerisinde rekorları kırmaya başardı. Şirketin ilk akıllı saati olan Realme Smart Watch, sadece 2 dakikada 15.000 adet satarken, bununla beraber ilk akıllı televizyonu da aynı satış rakamlarını elde etmeyi başardı.

Bildiğiniz üzere Realme Smart Watch, 1,4 inç renkli dokunmatik ekrana sahip ve kendine özgür bir tasarımı ile karşımıza çıkıyor. Buna ek olarak bu akıllı saat, SpO2 monitörü sayesinde kan ve oksijen değerlerinizi de ölçebiliyor. Aynı zamanda IP68 sertifikası ile suya toza karşı da dayanıklıdır.

Realme Watch yazılım olarak , Android 5.0 ile geliyor ve  160 mAh‘lik bir pil ile destekleniyor. Aynı zamanda şirket, bu saatin pil ömrünü, kendi geliştirdiği güç tasarrufu sayesinde 20 güne kadar uzatabiliyor. Bu da ürünün en önemli özelliklerinden birisidir.

Tüm bu özelliklerin yanı sıra Realme Watch spor yaparken de her zaman yanınızda. Saatte bulunan, Badminton, Kriket, Kapalı Alanda Koşu, Açık Havada Koşu, Yürüyüş ve Yoga modu sayesinde her aktivitenizi en ince detayına kadar takip edebilirsiniz.

Peki siz bu akıllı saat hakkında ne düşünüyorsunuz? Ürün ülkemize geldiğinde alacak mısınız? Yorumlarda bizlerle paylaşın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu