Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriWhatsApp

WhatsApp Silinen Mesajlar İçin Yeni Özellik Üzerinde Çalışıyor

WhatsApp silinen mesajlar için önemli bir gelişme üzerinde çalışıyor. Yeni bir rapora göre silinen mesajlar geri alınabilecek.

WhatsApp, kullanıcıların hem sohbetlerinde bulunan hem de başkalarına gönderidiği mesajları güvenle silmelerine olanak tanımakta. Platforma ayrıca özel ya da bir gruba gönderdiğiniz yanlış ve uygunsuz bir mesajı herkesten silmenizi de mümkün kılıyor. Gönderdiğiniz bir mesajı seçtiğinizde “herkes için sil” ve “benim için sil” seçeneklerini göreceksiniz. WhatsApp silinen mesajlar için yeni bir çözüm daha doğrusu silinen mesajları geri almanın bir yolu üzerinde çalışıyor. Bu defa yanlışlıkla sildiğiniz bir mesajı geri alabileceksiniz.

WhatsApp Silinen Mesajlar Geri Getirilebilecek

WABetaInfo, Anlık mesajlaşma deviyle ilgili gerçek zamanlı güncellemeler ve diğer bilgiler söz konusu olduğunda en güvenilir kaynaklardan biri olara gösteriliyor. Site şimdi WhatsApp’ın yeni bir özellik üzerinde çalıştığını ortaya çıkardı. Alt bölümdeki ekran görüntülerinde de anlaşıldığı üzere benim için sil seçeneğine dokundğunuzda silinen mesajın geri  alınıp alınmak istemediği soruluyor. Halihazırda Telegram gibi bazı uygulamalarda mevcut olan bu özellikle birlikte WhatsApp’ta silinen bir mesaj saniyeler içerisinde geri getirilebilecek.

WhatsApp ayrıca gönderilen bir mesajın düzenlenmesini sağlayacak bir özellik daha geliştiriyor. Hem silinen mesajların geri alınması hem de gönderilen mesajın düzenlemesi şu an bazı beta kullanıcılarında görülüyor.

WhatsApp‘ın üzerinde çalıştığı özellikler bunlarla sınırlı değil. Şirket, dosya paylaşım sınırını önceki 100 MB’tan 2 GB’a çıkarmak istiyor. Mart ayında Arjantin’de sınırlı kullanıcıda test edilen yeni özellik, 2.22.13.6 numaralı WhatsApp beta sürümü ile daha yaygın hale geldi. Bu özellik şimdi tüm dünyada test kullanıcılarına sunuluyor. Bu özelliğin size ulaşıp ulaşmadığını merak ediyorsanız 100 MB’ın üzerinde bir dosyayı göndermeyi deneyebilirsiniz.

WhatsApp Mesaj Düzenleme Özelliğine Kavuşuyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu