Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriTecno Mobile

Tecno Pop 8 Tanıtıldı, İşte Özellikleri

Tecno Pop 8 tanıtıldı. Giriş segmente hitap eden cihaz için tasarım dahil pek çok detayı artık görebileceğiz.

Tecno, iyi teknik özellikler ve uygun fiyat sunan yeni bir cep telefonu piyasaya sürerek orta sınıf pazardaki kullanıcılara olan bağlılığını sürdürüyor. Cihaz, çok yönlü özellikler, şık tasarım ve uygun fiyat sunarak Pop serisinin mirasını sürdürüyor. Tecno Pop 8, selefine göre 90Hz ekran, daha iyi kameralar, daha fazla RAM ve depolama alanıyla bugün geliyor. Bu makale aracılığıyla, bu cihazın rekabetçi segment için neler sunduğunu öğreneceğiz.

Tecno Pop 8 Özellikleri

Tecno Pop 8, bugün 720p çözünürlük ve 90Hz yenileme hızına sahip 6,6 inç LCD ekranla tanıtıldı. Bu, 120 Hz ve hatta 144 Hz yenileme hızına sahip 1080p telefonlara alışkın olan kullanıcılar için kesinlikle etkileyici değil. Ancak fiyatlandırma noktasında Tecno Pop 8, temel deneyimi sunmayı ama aynı zamanda bu deneyimi keyifli hale getirmeyi de amaçlıyor. Sadece internette gezinmek veya sosyal medya uygulamalarını kullanmak isteyen temel kullanıcılar için bu ekran yeterli olacaktır. Bazı kullanıcılar için 720p de sorun olmayacaktır çünkü 90 Hz yenileme hızı her şeyin düzgün görünmesini sağlayacak.

Cihazın ön tarafında, 8 MP’lik ön kamera için yuva görevi gören bir delikli kesim bulunuyor. Tecno ayrıca kullanışlı bildirimler, şarj durumu ve çağrı durumu ile delikli kesimin etrafındaki alanı kullanan Dinamik Bağlantı Noktasını da getiriyor. Bu özellik, Özel Android ROM’larda veya üçüncü taraf uygulamaların kullanımı yoluyla görülebilir, ancak bunun bir stok ROM ile geldiğini ilk kez görüyoruz. Delik alanı için güzel bir kullanım.

Arka tarafa doğru baktığımızda Tecno Pop 8, AI kameralı 13 MP ana kamerayı beraberinde getiriyor. LED flaş için yuva görevi gören üçüncü bir kesik var. Kamera kurulumu mütevazıdır, ancak yeterli ışık koşulları altında iyi fotoğraflar çekebilmelisiniz.

Kaputun altında Unisoc T606 yonga seti sekiz çekirdeğiyle cihaza güç veriyor. Oyuncular için en güçlü yonga seti olmasa da temel kullanım için iyi bir teklif. Telefon 3 GB veya 4 GB RAM ve 64 GB veya 128 GB Depolama seçenekleriyle geliyor. Depolama miktarını mikro SD Kart ile de artırabilirsiniz.

Yazılım açısından, telefon Android 13 Go Edition’ı çalıştırıyor ve ışıklar 5.000mAh’lik devasa bir pil ile açık tutuluyor. Ne yazık ki, yalnızca 10W şarj mevcut olduğundan hızlı şarj özelliği bulunmuyor.

Tecno Pop 8, Gizemli Beyaz, Alpenglow Gold, Magic Skin ve Gravity Black renk seçenekleriyle sunuluyor. Telefon Hindistan’da yaklaşık 85 $ olan 7.000 INR’den başlayacak. Fiyat bu özellikleri kolayca haklı çıkarabilir. Telefon temel kullanım için çok yönlüdür.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu