Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme Narzo 30A Teknik Özellikleri Geekbench’te Görüntülendi

OPPO firmasının alt markası olan akıllı telefon üreticisinin yeni piyasaya süreceği cihazı realme Narzo 30A teknik özellikleri Geekbench’te görüntülendi.

2018 yılında OPPO’nun alt markası olarak kurulan akıllı telefon üreticisi kısa süre içinde akıllı telefon pazarında yer edindi. Akıllı telefon dışında farklı ürünlerde üreten firma akıllı saat, akıllı bileklik, televizyon gibi ürünlerin üretimini de yapıyor. Önümüzdeki hafta yapılacak olan lansman öncesi piyasaya sürülecek olan realme Narzo 30A teknik özellikleri Geekbench’te görüntülendi.

realme Narzo 30A teknik özellikleri ve fiyatı nasıl olacak

Geekbench’te RMX3171 model numarası ile yer alan cihaz bu bilgilere göre MediaTek Helio G85 yonga seti ile gelecek. Cihazın Android 10 işletim sistemi yüklü olarak gelmesi bekleniyor. Akıllı telefonda 4GB RAM bulunuyor. Firmanın daha önce piyasaya sürdüğü diğer akıllı telefonlarında 3GB RAM bulunuyordu. Bu anlamda firmanın RAM gücünü arttırdığını görüyoruz. Cihazda 64 / 128 GB dahili depolama alanı bulunması bekleniyor. Telefonda su damlası çentikli 6,5 inç ekran yer alacak. Telefonun arka kısmında 13 megapiksel iki kamera yer alacak. Ön tarafında ise 8 megapiksel kamera olacak. Ayrıca telefonun arka kısmında parmak izi sensörü olacak ve 18W şarjlı 6.000mAh pil bulunacak. Siyah ve mavi renk seçenekleri ile gelmesi beklenen telefonun nasıl bir fiyatla piyasaya sürüleceği merak konusu.

realme Narzo 30A

Uygun fiyatlı olarak satışa çıkması beklenen telefon orta seviye kullanıcılara için oldukça ideal özelliklere sahip.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu